Durduk Yere...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    weskeyy bunu yazdı
    2000 yılından önceydi okul aralarım filan çalıştığım otelin pastanesine bir kız başlamıştı çok alımlı seksepal ye beni veya nasıl nitelerseniz ama ağırdı herkesle laubali olmazdı normal personel olarak bile zor diyaloğum oldu bu durum bende ciddi onur takıntısı yaptı bunu bir keresinde o zaman gittiğimiz the bar da gördüm o taraftan bağlantıya geçtim bir sabah buna gözünü kapatmasını isteyip ağzına pasta verecem dedim dudağından öptüm yüzüme tokat vurdu bende tokadı kendisine atılmış psikolojisine döktüm eziklik hissetti bir off günümüzde denk arkadaş listesiyle onuda davet ederek bizim evde toplandık.o zamanlar kral tv genç tv N1 tv mevcuttu ve Reflek Sen hep benimsin epey popülerdi.pasta normal hafif alkol vs CD çalarda Refleks Sen hep benimsin tekrarlanmaya başladı ve herkes bizde dahil dans halindeyiz.kendim için söyleceğim her şey seksüel saplantı ve tutku ile devam etti hayatımda nymphomani veya başka başka vücutlar.

Asıl konuya dönersek anlatılanlar pek hoşlanılacak şeyler olamaz dikkat ettirmeyen zihni karıştırıp bulandıran insanı buhranda salya sümük kıvamında tutan hallerdir.eski anılar bir önceki sayfası gibidir kitabın ama bize bir sonraki sayfa gerekli kısacası bu haller bok çuvalı halleridir.

Abi noldu sonra bu kızla :D sonuç kısmını yazmamışsın

Sevim miydi Sibel miydi emin değilim tam olarak unuttum yok evlenmedim.Başka evliliğim oldu ondanda boşandım evlilik bize uygun değil zannedersem bir nişan bir evlilik yaşayan birisiyim.bostay var şimdi en sadık dostum köpeğim o daha anlayışlı ve her zaman üretici fikirlere sahip bir hayvan.

Bu da o refleks miydi nedir.

Refleks Sen Hep Benimsin

Bu da geçmişini sorgulayanlar için;

Fatih Erdemci Anlat Hikayeni

weskeyy tarafından 15/Eyl/12 18:01 tarihinde düzenlenmiştir

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bnmde dersanede bi anım vardı. bi kız vardı çok hoşlanıyodum ama kanka gibiydik, sonra kız baskasını beğenmiş çocukta ibnenin teki. gittim o kızdan uzak dur dedim sanane dedi patlattım bitane. kameralar çekmiş dersaneden atıldım. müdürün odasından çıktım çocugun sınıfını bastım yaka paça dışarı dersanenin önüne çıkardım. bnm kızda pencereden izliyormuş. çocuğun amına koydum orda ağız burun kırdım yürüyecek hali kalmadı.

madem atıldık boşa atılmayalım dedim. sonra kız aşağı indi ne yapıyosun sen manyakmısın sennle zaman gecirdiğim için utanıyorum kendimden dedi. Sonra babam geldi dersane müdürüne bu çocugu atarsanız amınıza korum dedi. geri aldılar :D kızlada barısmadık bidaha çocuguda dürümcüde bi daha dövdüm ne bakıyon yarram dedim bişey demedi. bende dövdüm.. 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

ne güzel oldu başlık, vardı benimde lise zamanlarımda böyle bir duygu. ama lisede değildi olaylar :)
    sokaga yeni taşımış bi kızdı değişik şeyler yaşadık, o aralar sikindirik bi kanalda 3-4 klip dönüyordu, bu coco jombo, summerjam felan bi ikitane daha vardı da unuttum onları birde http://www.youtube.com/watch?v=lsjKK_s_nyY bu çalıyordu. dinlemenizi öneririm çok güzel parça, o kızı hatırlatıyor bana, çokta benziyor....

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

90'lara gel birde nostaljiden geçilmiyor.

Noyan tarafından 21/Eyl/12 23:02 tarihinde düzenlenmiştir

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

şehir değiştirebilirsen belki bazı şeyleri arkanda bırakır gidersin. bazı şeyler durduk yere olur, durduk yerede geçer gider..

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

kiraz ağacında yırtılan gömleğimle,* 31leri hatırlatıyor bana.

edit : kral tv en çok reytingi bu kliple yaptı.

EnableTurk tarafından 15/Eyl/12 23:02 tarihinde düzenlenmiştir

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
Toplam Hit: 4217 Toplam Mesaj: 27