Durup Dururken İnternet Gitti
-
Hocam sık sık olan bir durum bende. Haftada 1 olmazsa ayda 2 mutlaka olur yani :) Superonline ama pek birşey farketmez bence. Müşteri hizmetlerini arayıp ne yaptıysam da düzeltemedim siz oradan işlem yapabilir misiniz deyince yapamam diyorlar ya herzamanki yaptığınız şey işte canım deyince en geç 15 dkya internet geliyor.
Ne yaptıklarını bilmiyorum hiç güven vermemiş olabilir ama inanki durum böyle :) Sanırım onlar da reset atabiliyor
-
by_Tet bunu yazdı
Hocam sık sık olan bir durum bende. Haftada 1 olmazsa ayda 2 mutlaka olur yani :) Superonline ama pek birşey farketmez bence. Müşteri hizmetlerini arayıp ne yaptıysam da düzeltemedim siz oradan işlem yapabilir misiniz deyince yapamam diyorlar ya herzamanki yaptığınız şey işte canım deyince en geç 15 dkya internet geliyor.
Ne yaptıklarını bilmiyorum hiç güven vermemiş olabilir ama inanki durum böyle :) Sanırım onlar da reset atabiliyor
Wifi isigi dahil hepsi gidiyor mu sende ?
edit: modem bozuk kesinleşti. sinirden uyudum kalktım eski hg521 ttnet modem vardı çalışmaz ama bi umut deniyim dedim tabi @ttnet dışında kabul etmedi. neyse dh'de konuya denk geldim uzantıyı kırdık ve an itibari ile net geldi. artık so arayınca durumu izah edeyim modem değişimi versinler gidip değiştireyim -_-
Kreyzi tarafından 11/Mar/16 20:39 tarihinde düzenlenmiştir -
O değilde adamlar resmen aralarında konuşmuşlar. Kimse de araya girmemiş.
İnşallah yakında çözülür.