folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Durup Dururken İnternet Gitti

Durup Dururken İnternet Gitti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Hocam sık sık olan bir durum bende. Haftada 1 olmazsa ayda 2 mutlaka olur yani :) Superonline ama pek birşey farketmez bence. Müşteri hizmetlerini arayıp ne yaptıysam da düzeltemedim siz oradan işlem yapabilir misiniz deyince yapamam diyorlar ya herzamanki yaptığınız şey işte canım deyince en geç 15 dkya internet geliyor. 

Ne yaptıklarını bilmiyorum hiç güven vermemiş olabilir ama inanki durum böyle :) Sanırım onlar da reset atabiliyor

iyibu! yeniden..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Hocam sık sık olan bir durum bende. Haftada 1 olmazsa ayda 2 mutlaka olur yani :) Superonline ama pek birşey farketmez bence. Müşteri hizmetlerini arayıp ne yaptıysam da düzeltemedim siz oradan işlem yapabilir misiniz deyince yapamam diyorlar ya herzamanki yaptığınız şey işte canım deyince en geç 15 dkya internet geliyor. 

Ne yaptıklarını bilmiyorum hiç güven vermemiş olabilir ama inanki durum böyle :) Sanırım onlar da reset atabiliyor

Wifi isigi dahil hepsi gidiyor mu sende ?

edit: modem bozuk kesinleşti. sinirden uyudum kalktım eski hg521 ttnet modem vardı çalışmaz ama bi umut deniyim dedim tabi @ttnet dışında kabul etmedi. neyse dh'de konuya denk geldim uzantıyı kırdık ve an itibari ile net geldi. artık so arayınca durumu izah edeyim modem değişimi versinler gidip değiştireyim -_-

Kreyzi tarafından 11/Mar/16 20:39 tarihinde düzenlenmiştir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

O değilde adamlar resmen aralarında konuşmuşlar. Kimse de araya girmemiş. 

İnşallah yakında çözülür. 

Toplam Hit: 1757 Toplam Mesaj: 14
modem ariza