Düş Sokağı Sakinleri - 38 Parça [ İndirmeye Değer ! "Kendi Uploadım" ]
-
Eğer Aşıksanız ve Melankoli bir haldeyseniz Bu adamlar sizi alır götürür uçurur getirir..Hepsini dinleyin teker teker Sözlerine çok dikkat edin Türkiyede bunlar gibi söz yazan çok nadir insanlar var..
- Düşlerin Büyüsü
- İkimize
- Acıdan Doğar insan
- Al Beni yar
- Düş Sokağı
- Gece ve Düşler
- Hoşcakal
- İstanbul Akşamlarım
- Seni Tanımayan Yok Bu Şehirde
- Sevdan Bir Ateş
- Kan Revan İçindeyim
- Veremem Sana Acımı
- Gülden Geçer Gönlüm
- Acılar Parkı
- Aşk Ekitir Beni
- Ay Gözü Yaşlı Bakar
- Ayrılık
- Biliyorum hayat Yeniler Kendini
- Gecenin Rengi
- Gitmem Gerek Bu Şehirden
- Hep Böylemi Olur
- Hüzün Kovan Kuşu
- Kopunca Birbirimizden
- Ölümler
- Sen Yine Seni Sev
- Beni Hiç Ellere Verme
- Yaşadıkça
- Mor Yel
- Acıları Bana Bırak
- Aşıkların Şehri
- Düş Ve Özlem
- Ağladıkça
- Ayrılıs Zamanı
- Gözyaşlarım
- Güneşin Aya olan aşkı
- Hüzün Meleği
- Muraşka
İndir:
http://uploaded.to/?id=t892sq -
saolasın hocam...
-
Sufi bunu yazdı:
-----------------------------
Eğer Aşıksanız ve Melankoli bir haldeyseniz Bu adamlar sizi alır götürür uçurur getirir..Hepsini dinleyin teker teker Sözlerine çok dikkat edin Türkiyede bunlar gibi söz yazan çok nadir insanlar var..
- Düşlerin Büyüsü
- İkimize
- Acıdan Doğar insan
- Al Beni yar
- Düş Sokağı
- Gece ve Düşler
- Hoşcakal
- İstanbul Akşamlarım
- Seni Tanımayan Yok Bu Şehirde
- Sevdan Bir Ateş
- Kan Revan İçindeyim
- Veremem Sana Acımı
- Gülden Geçer Gönlüm
- Acılar Parkı
- Aşk Ekitir Beni
- Ay Gözü Yaşlı Bakar
- Ayrılık
- Biliyorum hayat Yeniler Kendini
- Gecenin Rengi
- Gitmem Gerek Bu Şehirden
- Hep Böylemi Olur
- Hüzün Kovan Kuşu
- Kopunca Birbirimizden
- Ölümler
- Sen Yine Seni Sev
- Beni Hiç Ellere Verme
- Yaşadıkça
- Mor Yel
- Acıları Bana Bırak
- Aşıkların Şehri
- Düş Ve Özlem
- Ağladıkça
- Ayrılıs Zamanı
- Gözyaşlarım
- Güneşin Aya olan aşkı
- Hüzün Meleği
- Muraşka
İndir:
http://uploaded.to/?id=t892sq
-----------------------------heyttttt beahhh... bitanesin beah... ftp'e hemen hemen full albümü upload etmiştim.. düş sokagı sakinlerin hergün bıkmadan dinlediğim bir gruptur.. Sözlerine dikkat et demişsin.. kesinlikle öle.. dikkat edin.. mükemmel parçalar bunlar.. ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.. sagopa kajmer ve düş sokagı sakinleri bunlardan üstün sanatçı tanımam abi ya.. :)
-
ne yalan söyliyim düş sokagı sakinlerini gecen seneye kadar hiç sevmezdim bi yerde duydugum an kulaklarımı tıkardım
taa ki bu kış gebzeye konsere gelene kadar kız arkadasım istedi kem küm ettim hadi kırmıyım seni dedim gittim
live performans da hayran kaldım adamlara :|
hele al beni yar parcası bi an kendimi konserde deil de bi karanlıgın içinde hissettim cevremdeki hiç bişiyi göremiodum :)
sadece onlar ve ben vardık sanki o zamandan beri hergun dinlerim bütün parcalarını nyse
bulutlardı yağmuru getiren
hüznüm bulut oldu
yağmur oldu yasak sevdamız
inatla gurbete dogdu
acıya büyüdü sevgiler
karanlıklar kentinde
güneşi hiç göremeden
oynadıgımız bir oyundu
al beni yar götür
götür buralardan
bıktım artık hep aynı
varoluşlardan ....
YOK Böyle bişi be abi !
-
Bende Önceden Pek Sevmezdim adamın sesini felan..şarkıları açardım baştaki müziğe bakar kapatırdım..Ahh insan işte düştümü düşüyor bir dinledim şu anda o beğenmediğim ses beni benden geçiriyor..o müzikler o sözler..bu adamlar harbi söz konusunda uçmuş insanlar gerçi dağıldılar..Murat YılmazYıldırım ve Murat Çelik ikisi beraberdiler şimdi ayrıldılar..Söz arşivide var bende bunların atabilirim..;)
-
ahanda bi hayranı daha çıktı :D qaMbLer gel öpecem lam seni :D ben ilk dinlediğim gibi sewdim adamları.. ve durmadan dinlemez olmusum o günden beri :D
-
sevdan bir ateş. şarkısıyla tanıdım. çok güzel söylüyorlar. insanın içini etkiliyor. hele ki terkedilmişler, aşıklar, severken ayrılmışlar, kavuşamamışlar için süper şarkıları var. tabi sagopa kajmer de süper. melankolikler için süper.
-
KorteX bunu yazdı:
ahanda bi hayranı daha çıktı :D qaMbLer gel öpecem lam seni :D ben ilk dinlediğim gibi sewdim adamları.. ve durmadan dinlemez olmusum o günden beri :D
pimisin olum sen uzak dur bea :D -
vallah bugune kadar sadece bi rap sarkisinda dinlemistim(nakarat olarak seettirmislerdi) ama guseldi. simdi bi indirelim bakalim nasil biseymis.O kadar begeneni olduuna gore guseldir hele bide sufi acmis konuyu(adamin verdii hangi muzik kotu cikmis bugune kadar:D))
-
İndirdim, dinliyorum çok güzel parçalar, sağol.
-
başlıgın 38 parçada ölüm olarak degiştirilmesini talep ediyorum