folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Düş Sokağı Sakinleri_-_Kan Revan İçindeyim /Clip

Düş Sokağı Sakinleri_-_Kan Revan İçindeyim /Clip

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    walla bu saatte hoşuma gitti diye bi upload edim dedim ..tbt üçün isteyen indirsin ..deli bişi dedim şimdiki pisikolojiyle tabii..

http://www.hemenpaylas.com/download/1184202/dus_sokagi_kan_revan_icindeyim.rar.html

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    paylaşım için sağol hocam :) tarzımız değil o başka..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    gıçını da silem mi noel :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek
    off deli şarkı saolasın. adsl kota 2gb ı geçti indirmedim bi ay soora indiririm :D

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    LYCRa olm bi espürüyü kaç gün yapacan bari cevabımı da yassaydı yada du muhabbetin linkini verem

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=28968

ertan hojam bu saaate maniach gitti bea şarkı ve clip yoqsa bende pek dinlemedim şimdiye kadar ..hoja tam senlik dicem demiyorum :=) bu saatte yine de bi indir derim..

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    noel yapma bir günde 2 defaaa..
    sil ya da silme de kurtul benden :D
    nese sileim mi?? :D öle tuvalette makinayla uraşıom, yamacıma gel, noel baba sana şeker vericek filan geç o ayakları.. Ordan holywood, 60yıllar Türk erotizm filmlerinden alıntılar yapma bana. Sil ya da silme.... Bu kadar basit :D

Noel? Sileim mi kıçını? İtina ile silerim walla.. Cilalarım da. Masaj da yaparım. İster misin :D Üstüne para bile veririm :D
    Nese şaka takılıos, kızma hemen. Bi kıçın bizim kalbimizden önemli mi! Altı üstü bi kıç için benim kalbimi kırmaya değer mi! O kadar mı vefasızsın, kalpsizsin. :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    şarkı deli manyak bakaLm şmdkte klibe :)

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek
    saol len noel walla kafada ii güzel gider

her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    NoEL_BaBA:tuvalete girdim çıkamıyorum ..biraz yardımlaşakta çıkak şu tuvalletten / oyun
    LYCRa:la noel götünü de silek mi?
    NoEL_BaBA:LYCRa içerde osbire kasıyom istersen bi yaklaş da ...

Neyse ip ucu olarak bi tualet kağıdı ...takvim ..bi çubuk ..bide sabuna benzer bişi buldum aldım .. bide bombaya benzer bişi buldum ama alamıyom mina kyimm..

vs...vs o muhabbetten geliyo ..batıyo mina kyimm ..yanlış neyüm anlaşılacak ..hiç sevmem yani öle şeyleride :O

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Paylasim icin tskler bakacagim

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    hoja bence bu saatte baq çünkü bu saatte tesir etti bana ..yarın yada başka bi gün sabah vakti bakarsın bakarsın bi zikim tesiri olmassa sorumluluğunu üstüme almam ..ona göre hee .. :=)

Toplam Hit: 1797 Toplam Mesaj: 15