Düş Sokağı Sakinleri_-_Kan Revan İçindeyim /Clip
-
walla bu saatte hoşuma gitti diye bi upload edim dedim ..tbt üçün isteyen indirsin ..deli bişi dedim şimdiki pisikolojiyle tabii..
http://www.hemenpaylas.com/download/1184202/dus_sokagi_kan_revan_icindeyim.rar.html -
paylaşım için sağol hocam :) tarzımız değil o başka..
-
gıçını da silem mi noel :D
-
off deli şarkı saolasın. adsl kota 2gb ı geçti indirmedim bi ay soora indiririm :D
-
LYCRa olm bi espürüyü kaç gün yapacan bari cevabımı da yassaydı yada du muhabbetin linkini verem
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=28968
ertan hojam bu saaate maniach gitti bea şarkı ve clip yoqsa bende pek dinlemedim şimdiye kadar ..hoja tam senlik dicem demiyorum :=) bu saatte yine de bi indir derim.. -
noel yapma bir günde 2 defaaa..
sil ya da silme de kurtul benden :D
nese sileim mi?? :D öle tuvalette makinayla uraşıom, yamacıma gel, noel baba sana şeker vericek filan geç o ayakları.. Ordan holywood, 60yıllar Türk erotizm filmlerinden alıntılar yapma bana. Sil ya da silme.... Bu kadar basit :D
Noel? Sileim mi kıçını? İtina ile silerim walla.. Cilalarım da. Masaj da yaparım. İster misin :D Üstüne para bile veririm :D
Nese şaka takılıos, kızma hemen. Bi kıçın bizim kalbimizden önemli mi! Altı üstü bi kıç için benim kalbimi kırmaya değer mi! O kadar mı vefasızsın, kalpsizsin. :D -
şarkı deli manyak bakaLm şmdkte klibe :)
-
saol len noel walla kafada ii güzel gider
-
NoEL_BaBA:tuvalete girdim çıkamıyorum ..biraz yardımlaşakta çıkak şu tuvalletten / oyun
LYCRa:la noel götünü de silek mi?
NoEL_BaBA:LYCRa içerde osbire kasıyom istersen bi yaklaş da ...
Neyse ip ucu olarak bi tualet kağıdı ...takvim ..bi çubuk ..bide sabuna benzer bişi buldum aldım .. bide bombaya benzer bişi buldum ama alamıyom mina kyimm..
vs...vs o muhabbetten geliyo ..batıyo mina kyimm ..yanlış neyüm anlaşılacak ..hiç sevmem yani öle şeyleride :O
-
Paylasim icin tskler bakacagim
-
hoja bence bu saatte baq çünkü bu saatte tesir etti bana ..yarın yada başka bi gün sabah vakti bakarsın bakarsın bi zikim tesiri olmassa sorumluluğunu üstüme almam ..ona göre hee .. :=)
Toplam Hit: 1797 Toplam Mesaj: 15