Düsmanin Wireless Baglantisini Somurmek İcin Fikir/Öneri Bekliyorum.
-
AHAHA :D
2 gündür konu başlıklarıyla ciddi seviyede morel depoladım :D
düşmaan.. :D bu başlığıda arşive atayım..
--
hocam alfa wus tarzı şeylere yönel wireless adaptörler ya da wireless diye forumda arama yap çokça donanım tavsiyesi bulabilirsin :)
bi tavsiye daha ;
modem arabirimine ulaşabiliyorsun büyük ihtimalle.
port açıp paylaşımda olan klasörleri bi kontrol et, şifreleri vs basit turkojan tarzı programlarla loglarsın :D
-
(....) benim evin yaklasik 50metre ilerisinde rum kesiminden gelen sifresiz bir wireless baglanti var.(...)
şifresiz kısmını şerefsiz diye okudum. şerefsiz bir wireless bağlantı asdasdasdas :D
tam haykırıyodum ki şifresiz yazdıgını gördüm :|
konuya dönersek hocam o da rum ama geçmişte olan savaşın suçunu o mu çeksin tek başına. bana mantıklı gelmedi
-
SyspioniC bunu yazdı
(....) benim evin yaklasik 50metre ilerisinde rum kesiminden gelen sifresiz bir wireless baglanti var.(...)
şifresiz kısmını şerefsiz diye okudum. şerefsiz bir wireless bağlantı asdasdasdas :D
tam haykırıyodum ki şifresiz yazdıgını gördüm :|
konuya dönersek hocam o da rum ama geçmişte olan savaşın suçunu o mu çeksin tek başına. bana mantıklı gelmedi
eğer ki sen ada da geçmişte olanların %10 unu bilsen o internetin bi yerine koymak için sırf bir rum un başı belaya girsin diye elinden geleni yapardın. hocam muhtemelen lefkoşadasın. bende girnedeyim malum burada rum ortak sınır yok. olaydı aynını bende yapardım.
-
WA5210G öneririm bende. kablosuz baglantıyı alır bulundugun sokağa komple dağıtırsın.
-
bullet2hp + tplink 24 db grid anten toplam maliyet = 300 TL %20 yi rahat %70 yapar
http://www.youtube.com/watch?v=tNxxGf8W0OA
ustura tarafından 30/Eki/12 23:06 tarihinde düzenlenmiştir -
çızık
-
lucas tarafından 31/Eki/12 03:25 tarihinde düzenlenmiştir
düşman ve wireless deyince aklıma bu geldi :)