Düşük Bütçeli Araç Tavsiyesi
-
Merhaba,
Bir süreden beri motor kullanmaktaydım fakat bu mevzuya ailem başta olmak üzere, arkadaşlarım bile soğuk baktığından motoru sattım. Üstelik, anca bir hususi araçla gidebileceğim yerler var gitmem gereken.
Bu yüzden düşük bütçeli maksimum 15bin liraya kadar, çok masraf çıkartmayacak bir araç arıyorum. Lpgli falan da olabilir.
Aklımda lada niva vardı 4x4, dağa taşa çıkabileyim diye, eski model çok masraf çıkarır diye soğuttular.
Hyundailer, toyotalar, fordlar nasıl bir fikrim yok. Aslında, toyotanın eski kasalarına bayılıyorum, martı gibi. Bi de hyundai accentler ilginç geliyor.
Forumlarda gezip tozdum, yazılıp çizilenler hep 5-6 yıl öncesine ait şeyler.
Önerileriniz var mı? Çünkü bende bu araç seçimi konusunda daha hiçbir şey net değil.
AlbayHardal tarafından 04/May/17 16:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Renault Twingo 1.2 Benzinli/LPG kral araba OpenAirini bulursan tadından yenmez içimde bir heves olarak kalacaktır hep...
Güncel çalışan FanClub sitesi de mevcut internette tabi senin ne için kullanacağına bağlı aracı yine de.
O paralara sempatik bir araç bence.
-
fiat siena alabilirsin klimalı yada albea
-
93-97 corolla
-
Tata indica 1.4 turbo dizel 2005-2006 modeller var o fiyata. Kullanan arkadaşım var memnun ve özellikle yakıtı düşük diyor.
-
Temiz rover 216 ,416 veya 25 bulursan tavsiye ederim.
Boş konuşanlara kulak asmaman lazım ama :)
-
Konuyu baltalamak gibi olmasın ben de 20 bin civarına bakıyorum ne alınır bu aralıkta?
-
benim bi tanıdık 2000 1.2 benzinli manuel corsa almıştı 15 e
-
2004 Dacia solenza yılan gibi lpg 20 tl gebze git yarı yol gel
-
-
Ben de 10 bin civarına kadar bir araba arıyorum zorunda kalırsam kredi ile 15 bine kadar falan çıkabilirim. Tek kriterim yolda bırakmaması. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim :)