Düşük Donanımlı Leptopa Hangi Sistemi Kurayım?
-
mkyb bunu yazdı
Office tarayıcıdan bile açılıyor artık zaten ?
hocam yazı yazmalar vs. o yüzden
-
Tamam Outlook'ta ücretsiz bir şekilde Office yazılımları tarayıcı üstünden kullanılabiliyor, metin yazılabiliyor hatta PC'ye veya bulutada kayıt edebiliyorsun.
-
Tamam Outlook'ta ücretsiz bir şekilde Office yazılımları tarayıcı üstünden kullanılabiliyor, metin yazılabiliyor hatta PC'ye veya bulutada kayıt edebiliyorsun.
-
mkyb bunu yazdı
hocam sorun sadece o değil, birçok program çalışmaz
-
serdo bunu yazdımkyb bunu yazdı
hocam sorun sadece o değil, birçok program çalışmaz
Hocam sen ne yüklemek istiyorsun onu söyle.. 3.1 aşağı 95 yukarı bir yerde buluşuruz :)
Zaten sadece internet ve office diyorsun. Win8.1 embeded yükle. Chrome kullanıyoruz ofiste sorun yok. Üzerine office 2013 yada 2016 kur keyfine bak. Neye yönelik bir uyumluluk arıyorsun?
---
Edit: Ofiste bir pcde Win7+Chrome+Office kullanıyoruz, bir pc'de 8.1+chrome+office kullanıyoruz. Başka pcde win11+chrome+office kullanıyoruz. Bir sorun yok. Senin açmayı düşündüğün, uyumsuzluk yaratacağını düşündüğün programı söyle.
NoktaliVirgul tarafından 15/Nis/25 21:04 tarihinde düzenlenmiştir
Win11'de solidworks 2015 kullanıyorum. adamlar resmi olarak destek vermiyor. -
hocam offis programlari, idm programı, mozilla, Java programı, video ve resim düzenleme programı bunlara uyum sağlanması lazım windows 10 ltsc sürümleri var daha hafif olanlar onlar olmaz mı
-
Mali27 bunu yazdı
5 gün oldu Linux mint kullanıyorum hızlı güzel öğrenmeye açıksan düşünme bile.
Linux min hocam programlar konusunda nasıl
-
serdo bunu yazdıMali27 bunu yazdı
5 gün oldu Linux mint kullanıyorum hızlı güzel öğrenmeye açıksan düşünme bile.
Linux min hocam programlar konusunda nasıl
Gayet güzel stabil hızlı ben beğendim.
-
Windows 10 LTSC 2021 ve SSD ile rahat çalışılır, SSD yoksa 20H2 ve öncesi ENTERPRISE iyidir. DefenderRemover ile ms'nin antivirüsü kaldırılırsa bellek kullanımı boşta 1,2 GB seviyesine inecektir.
-
YeniHarman bunu yazdı
Windows 10 LTSC 2021 ve SSD ile rahat çalışılır, SSD yoksa 20H2 ve öncesi ENTERPRISE iyidir. DefenderRemover ile ms'nin antivirüsü kaldırılırsa bellek kullanımı boşta 1,2 GB seviyesine inecektir.
link atabilirmisin hocam