Düşük İnternet Hızı
-
Arkadaşlar bilgisayarda windows 7 home basic vardı format attım win7 ultimate kurdum herşey iyi güzelde download hızımda aşırı bir düşüş var torrentte formattan önce 400 500le indirirken şimdi 100ü zor buluyor
aynı şekilde hotfile de 150 kb ile indirirken şimdi 30-40 kb arası geziyor bu nedendir nasıl düzeltebilriim?
Not: internet hızım iyi sorunum yok ama download ölmüş durumda yardım lütfen..
-
Bence virüs programını değiştir notron interneti yawaşlatıyor
-
bu aralar net yine teklemeye başladı :D arada geliyor kafası eserse gidiyor ..
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar bilgisayarda windows 7 home basic vardı format attım win7 ultimate kurdum herşey iyi güzelde download hızımda aşırı bir düşüş var torrentte formattan önce 400 500le indirirken şimdi 100ü zor buluyor
aynı şekilde hotfile de 150 kb ile indirirken şimdi 30-40 kb arası geziyor bu nedendir nasıl düzeltebilriim?
-----------------------------modem arayüze bak bakıyım hızın kaç görünüyor?
downstream- upstream değerlerin?
-
nights_judge bunu yazdı:
Turania bunu yazdı:
-----------------------------modem arayüze bak bakıyım hızın kaç görünüyor?
downstream- upstream değerlerin?
-----------------------------nerden bakıyoruz?
-
port ayarlarını yap
-
8mbit netlimitsiz tarifesinde eskiden hızlar düşmüyordu ama 1 ocaktan itibaren 15 gb'ı geçtiğin an 1 mb'e düşürüyorlar. ondan da olabilir.
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
port ayarlarını yap
-----------------------------ne yapacağımı anlatırsanız??
-
Hocam şuan ttnet kotanın sonucu ve arayüz. İstersen hız testide vereyim. Benimki düşmüyo :D
ama 192.168.2.1'den genellikle modemin arayüzüne girip bakabilirsin.
-
benim internet 1 hafta önce seninkinden beter durumdaydı.. çok vasat haldeydi.. açtım telekomu ne varsa söyledim 1 gün sonra internet hızım 7 mb görüyordu tabi sömürüyorum şu anda 1 haftada 50-60 film indirdim heralde :D
-
iyi de bana çözüm üretseniz?