Düşük Maliyet Yüksek Kazanç İş Kurmak İsteyenlere Bilforce Şirketi Fırsat Veriyor Akradaşlar
-
Düşük maliyet Yüksek kazanç İş kurmak isteyenlere bilforce Şirketi Fırsat veriyor akradaşlar İnceledim yerinde araştırdım çok güzel bir şirket özellikle işsiz insalara yönelik çalışma yapıyorlar ben şahsen yeterli parayı bulmaya çalışıyorum inşallah açıcagım Burada bunu paylaşmak istedim çünkü benim gibi işsiz arkadaşlarım çok amacım 1 kişiye dahi olsa yardımcı olucak Düşünen arkadaşlar İşin Ayrıntılarını Bu sitelerde görebilirler http://www.bilforce.com Ve http://www.faturasoft.com/ İşi 1 günde kuruyorlar LÜTFEN GEREKSİZ YORUM YAPMAYALIM VE KONUYU GÜNCEL TUTALIM ARKADAŞLAR BU İŞİ OLANLAR İÇİN BELKİ ÖNEMSİZ GELEBİLİR AMA İŞSİZ İNSANLAR İÇİN GERÇEKTEN ÖNEMLİ OLABİLİR O YÜZDEN KONUYU GÜNCEL TUTALIM HEPİNİZİ SEVİYORUM UMARIM HAYATIM BOYUNCA SİZLER GİBİ İNSALLARLA KARŞILAŞIRIM HEPİNİZE İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM.....
-
ahmet sana güvenlik işi buldumya :D daha ne uğraşıyon
-
Yok knkm o olmadı yer çok uzak yakın projede varmış ama yer yokmuş eyer boşluk olursa arayacaklarmış
-
artık bu devirde ve heleki bu ülkede "düşük maaliyet yüksek kazanç" diye bir politika şekli varmı ki ?
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
artık bu devirde ve heleki bu ülkede "düşük maaliyet yüksek kazanç" diye bir politika şekli varmı ki ?
-----------------------------Valla kardeşim iyice araştırdım kazancı güzel kurulmuş olan yerlere gittim sordum güzel kazancı var fiyatlar zaten sitelerinde yazıyor
-
çok sürmez bu olay bir sre sonra suyu cıkar kanımca çünkü her köşe başında mantar gbi türediler bizim göt kadar mahallede bile iki tane var şimdi iyi iş yapar ama sonrasını bilemem :|
-
Valla bence rahat bi 10 yıl kadar götürür 10 yıldada zaten toparlayacagını toparlamış olursun
-
ben hiç bir şey anladım bununla ilgili .. biraz açarak anlatacak biri varmı ne yapıcaz neler yapıcaz ne kazanıcaz nasıl kazanıcaz ?
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
ben hiç bir şey anladım bununla ilgili .. biraz açarak anlatacak biri varmı ne yapıcaz neler yapıcaz ne kazanıcaz nasıl kazanıcaz ?
-----------------------------Kardeşim Verdigim sitelerde ayrıntılar var bu şirket Fatura ödeme merkezi ve değişik bir çok yazılım yapıyor sana Fatura ödeme ucuz telefon görüşmesi parça kontör ödeme noktası kuruyor ve tahsil ettigin her fatura başına 1 tl Alıyorsun diyer açıklamalar sitede yazıyor www.bilforce.com
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------var.
müteahhit olacaksın; bir dairenin m^2 si 220 Tl (hafif değişmiş olabilir), 150 m^2 daire max 40 000 Tl oluyo,
sen 150 m^2 lik bi daire yi 100 000 Tl altına çoooooook zor bulursun ki buda min %100 kazanç olacaktır...
düşük bi maliyetmiş gibi görünmesede kazanılan paraya göre düşük...
-
2500 dolar atı kdv çok pahalı faturasoft için. iş bankası interaktif bankacılıkla da bunların alayı yapılabilir :D