Düşünce Gücü Ve İnanılmazı Başarmak Adına
-
hjm bence bu konuda en değerli fikir sahibi alev alatlı dır ben bu kadının basiret sahibi biri olduğuna inanıyorum ve yazılarını sırf yazmış olmak için yazdığını düşünmüyorum. düşünce gücü veya inanılmazı başarmak kelimeleri içi boş kelimeler neden çünkü bir şeyi başarmak için sadece basiret yeterlidir. eğer basiretinizin imkanı yoksa gerisi sıfırdır. basiret anlayışımız dumur da milletçe başta kendimi de katarım işin içine. burda düşünme bir eylem ise onu güç haline getiren tamamen basirettir. iyi veya kötü anlamda hiç farketmez.
-
lekton bunu yazdı
hjm bence bu konuda en değerli fikir sahibi alev alatlı dır ben bu kadının basiret sahibi biri olduğuna inanıyorum ve yazılarını sırf yazmış olmak için yazdığını düşünmüyorum. düşünce gücü veya inanılmazı başarmak kelimeleri içi boş kelimeler neden çünkü bir şeyi başarmak için sadece basiret yeterlidir. eğer basiretinizin imkanı yoksa gerisi sıfırdır. basiret anlayışımız dumur da milletçe başta kendimi de katarım işin içine. burda düşünme bir eylem ise onu güç haline getiren tamamen basirettir. iyi veya kötü anlamda hiç farketmez.
Eylemsellik Olmazsa Sonuçta Olmaz... O Yüzden Sana Katılıyorum..
-
ShockMan bunu yazdı
Şahsen Ben Zamanda Yolculuk Olabileceğine İnanıyorum, Tek Sorun Yüksek Enerji İle Yüklenen Makinede Bir Canlı Pişmeden Nasıl Yolculuk Yapacak..... Evet Cansız Maddeler İçin Bu Mümkün Olabilir, Filedelfia Deneyindeki Gemi Hala Orada Burada Kayıp Bir Hayalet Gibi Gözükmeye Devam Ediyor Farklı Zamanlarda..
Hocam zamanda yolculuk olayına ınanıyorsak (ki kesınlıkle olmaz demıorum sadece kafamdakı soru ısaretlerı..) bu paradoks olayları ve bir nevi paralel evrene falan da inanmamız gerekmez mı ?