folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Düşünce Gücü Ve İnanılmazı Başarmak Adına

Düşünce Gücü Ve İnanılmazı Başarmak Adına

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

hjm bence bu konuda en değerli fikir sahibi alev alatlı dır ben  bu kadının basiret sahibi biri olduğuna inanıyorum ve yazılarını sırf yazmış olmak için yazdığını düşünmüyorum. düşünce gücü veya inanılmazı başarmak  kelimeleri içi boş kelimeler neden  çünkü bir şeyi başarmak için  sadece basiret yeterlidir. eğer basiretinizin imkanı yoksa gerisi sıfırdır. basiret anlayışımız dumur da milletçe başta kendimi de katarım işin içine. burda düşünme  bir eylem ise onu güç haline getiren tamamen basirettir. iyi veya kötü anlamda hiç farketmez.

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    lekton bunu yazdı

hjm bence bu konuda en değerli fikir sahibi alev alatlı dır ben  bu kadının basiret sahibi biri olduğuna inanıyorum ve yazılarını sırf yazmış olmak için yazdığını düşünmüyorum. düşünce gücü veya inanılmazı başarmak  kelimeleri içi boş kelimeler neden  çünkü bir şeyi başarmak için  sadece basiret yeterlidir. eğer basiretinizin imkanı yoksa gerisi sıfırdır. basiret anlayışımız dumur da milletçe başta kendimi de katarım işin içine. burda düşünme  bir eylem ise onu güç haline getiren tamamen basirettir. iyi veya kötü anlamda hiç farketmez.

Eylemsellik Olmazsa Sonuçta Olmaz... O Yüzden Sana Katılıyorum.. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gn_Star
    Gn_Star's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Şahsen Ben Zamanda Yolculuk Olabileceğine İnanıyorum, Tek Sorun Yüksek Enerji İle Yüklenen Makinede Bir Canlı Pişmeden Nasıl Yolculuk Yapacak..... Evet Cansız Maddeler İçin Bu Mümkün Olabilir, Filedelfia Deneyindeki Gemi Hala Orada Burada Kayıp Bir Hayalet Gibi Gözükmeye Devam Ediyor Farklı Zamanlarda..

Hocam zamanda yolculuk olayına ınanıyorsak (ki kesınlıkle olmaz demıorum sadece kafamdakı soru ısaretlerı..) bu paradoks olayları ve bir nevi paralel evrene falan da inanmamız gerekmez mı ? 

Değişim, başarısızlığı gidermenin ilk adımı. Başarıya her yolla ulaşabiliriz ama girişi tektir o da değişim.
Toplam Hit: 4966 Toplam Mesaj: 34