Düşünce Ve İnanç Üzerine
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Birde "umarım beğenirsiniz" dememiş mi, şaka gibi...
acaba diyorum bölünerek mi çoğalıyorsunuz :/
-----------------------------On numara yorum olmuş.. Zaten daha gelişmiş bi organizma olsa böyle şeyler yazmaz :)
-----------------------------sen kendininin ondan daha üstün oldugunumu sanıyorsun hocam ?
böyle gereksiz çocuk yorumları yapmayın lütfen böyle gereksiz 12 yaşındaki çocuk mantığıyla cevap veren sizler ziyansınız evet tek kelimeyle ziyan
adam gibi bi karşılık verin
bizde saygıyla karşılayalım
-
İşiniz gücünüz bu oldu valla din adına ne yapmışsınızki şimdiye kadar adamın yazdıklarını yargılıyosunuz
tamam biraz sert konuşmuş arkadaş ama şu anki durum ve halimiz içersinde hak vermemek elde değil
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------şimdi Allah seni yaratmış. kafanın içine saman deil! beyini koymuş. sana demiş ki seni ben yarattım senin sahibin benim
dünyada benim istediğim gibi yaşayacaksın emirlerim yasaklarım bunlar ona göre. sende o kafanın içindeki saman
olmayıp beyin olan seyle düşünmüssün....bıdıbıdıbıd ı
-----------------------------hoca allahla pek samimisin galba konuşuonuz oturup, anlatmış sana varı yoğu dediklerinden bunu anladım ben . şindi diycen sen inanmıon tabi kafir , e benle konuşmadı ki kimse napalım biz kafir kaldık . beyin ve saman ilişkisine değinmiyorum ama samanı ver inekler yesin madem , allahın inekleri tabi kafir ineklere verme sakın ...