Düşündüğümüz E-Ticaret Yatırımı Hk.
-
Jant var mi jant aliyim
-
HeyQris hocam araba ne ? kaç jant araba? elimizde çok fazla jant yok ama eskiden bu işi yapıyorduk yaklaşık 1 yıldır bıraktık. 7-8 takım kalmış elimizde senin aracına uygunsa fiyatda önemli değil :)
---
İso, Hocam lastigim adlı herhangi bir şirketim yok onu belirtmek isterim yani. mehmet tic. a.ş. ile başvurduğumda lastigim adlı siteyle ne alakan var demezler mi?
-
diplomali-issiz bunu yazdı
HeyQris hocam araba ne ? kaç jant araba? elimizde çok fazla jant yok ama eskiden bu işi yapıyorduk yaklaşık 1 yıldır bıraktık. 7-8 takım kalmış elimizde senin aracına uygunsa fiyatda önemli değil :)
---
İso, Hocam lastigim adlı herhangi bir şirketim yok onu belirtmek isterim yani. mehmet tic. a.ş. ile başvurduğumda lastigim adlı siteyle ne alakan var demezler mi?
Demezler
-
hocam 1000-1500 lirayla yatirim olmaz. bosuna yaziyoruz. magzada lastik satmak ayri olay internette satmak ayri olay. dukkanda gunde 100 teker satabilirsin cokta basarili olabilirsin ama bu senin internette satabilecegin anlamina gelmez.
-
Hocam çok anlamasamda bazı ufak tefek hediyeler çok iş görür. Mesela adınıza özel 10 adet araba kokusu hediye edin Şu aynaya asılan, Kağıt paspas bastirin-gonderin. Yani satın alan kişi hem tatmin olsun hem reklaminizi yapsın.
İlgi çekici bir-iki kampanya yapın.. Akılda kalacak bişeyler yapmak önemli bence. Birde geri donusleri mutlaka ciddiye alın.
Birde size sorulan bişeye yok demeyin, gerekirse başka firmada alın fiyat verin.
Başarılar dilerim..
-
Hocam @hipokondriyak ile iletişime geç , tavsiyelerini dinle , e ticaret içinde tavsiye ederim. Kefilim :)
-
Roark hocam teşekkür ederim rahatsız edeceğim müridimizi :)
Pesimist başkan teşekkürler fikirlerin güzel insanlarımız ufak şeyleri seviyor.
xylgn dostum fikirlerin için teşekkürler. ancak para kazanmanın yolunu hata yapmadan bazen bulamıyorsun. 5000 de veririz önemli değil yeterki güzel olsun. kırmızı olsun 3 kuruşu fazla olsun :)