folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Düşündüğümüz E-Ticaret Yatırımı Hk.

Düşündüğümüz E-Ticaret Yatırımı Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Jant var mi jant aliyim

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diplomali-issiz
    diplomali-issiz's avatar
    Erkek

HeyQris hocam araba ne ? kaç jant araba? elimizde çok fazla jant yok ama eskiden bu işi yapıyorduk yaklaşık 1 yıldır bıraktık. 7-8 takım kalmış elimizde senin aracına uygunsa fiyatda önemli değil :)

---

İso, Hocam lastigim adlı herhangi bir şirketim yok onu belirtmek isterim yani. mehmet tic. a.ş. ile başvurduğumda lastigim adlı siteyle ne alakan var demezler mi?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    diplomali-issiz bunu yazdı

HeyQris hocam araba ne ? kaç jant araba? elimizde çok fazla jant yok ama eskiden bu işi yapıyorduk yaklaşık 1 yıldır bıraktık. 7-8 takım kalmış elimizde senin aracına uygunsa fiyatda önemli değil :)

---

İso, Hocam lastigim adlı herhangi bir şirketim yok onu belirtmek isterim yani. mehmet tic. a.ş. ile başvurduğumda lastigim adlı siteyle ne alakan var demezler mi?

Demezler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo

hocam 1000-1500 lirayla yatirim olmaz. bosuna yaziyoruz. magzada lastik satmak ayri olay internette satmak ayri olay. dukkanda gunde 100 teker satabilirsin cokta basarili olabilirsin ama bu senin internette satabilecegin anlamina gelmez.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Hocam çok anlamasamda bazı ufak tefek hediyeler çok iş görür. Mesela adınıza özel 10 adet araba kokusu hediye edin Şu aynaya asılan, Kağıt paspas bastirin-gonderin. Yani satın alan kişi hem tatmin olsun hem reklaminizi yapsın. 

İlgi çekici bir-iki kampanya yapın.. Akılda kalacak bişeyler yapmak önemli bence. Birde geri donusleri mutlaka ciddiye alın. 

Birde size sorulan bişeye yok demeyin, gerekirse başka firmada  alın fiyat verin. 

Başarılar dilerim..

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Hocam @hipokondriyak ile iletişime geç , tavsiyelerini dinle , e ticaret içinde tavsiye ederim. Kefilim :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diplomali-issiz
    diplomali-issiz's avatar
    Erkek

Roark hocam teşekkür ederim rahatsız edeceğim müridimizi :)

Pesimist başkan teşekkürler fikirlerin güzel insanlarımız ufak şeyleri seviyor.

xylgn dostum fikirlerin için teşekkürler. ancak para kazanmanın yolunu hata yapmadan bazen bulamıyorsun. 5000 de veririz önemli değil yeterki güzel olsun. kırmızı olsun 3 kuruşu fazla olsun :)

Toplam Hit: 2469 Toplam Mesaj: 18
eticaret yardım isteği