Düşündüren Bir Soru
-
kardeşim sen ne akla hizmet çukur kazıyorsun senin neyine çukur açmak otur kardeşim bilgisayarının başında ne işin var dünyanın öbür ucunda
-
SALDIRGAN bunu yazdı:
-----------------------------
Mekanin cennet olsun
-----------------------------
-
Canin Nasil isterse oyle olursunDonmeyeceğim demiyonki
-
YOk ya ben bas asagımı cıkacam dıyo olum dikkat et asagı düsme zuhahahahha olum dünya yuvarlak ta olsa neresinden cıkarsancık hep aynı bı düsün bı yerden ters olarak cıksan ordakı ınsanlar hep ters yasıyo demek dimi yani sen dünyada ters yasayan bı yervarmı sölesene vay zurna soruyabak ya
-
nerden cikacaksa cikar alla allaa bize giren cikan ne
-
nası girdiğine bağlı..
-
kızarmış çıkarsın
-
aslında çok yaratıcı bir soru aynı soruyu çocukken büyüklerime sormuştum ve benle dalga geçmişlerdi
-
<<<<<Şimdi sana hemen bir bilimsel bir açıklama yapayım: <<<<DÜNYANIN YUVARLAK OLDUĞUNU HEPİMİZ BİLİRİZ 2 KUTUP NOKTASINI ELE ALALIM 1. KUTUP NOKTASINDAN KAZMAYA BAŞLAYALIM EĞER DÜZ BİR ŞEKİLDE YOLUNA İLERLERSEN DİĞER KUTUP NOKTASINA ÇIKARSIN YANİ YUKARIYA...... TAŞAK GEÇMİYORUM...... AŞAĞIDAN KAZMAYA BAŞLARSAN YUKARIDAN ÇIKARSIN TABİ BÖYLE BİRŞEY MÜMKÜN DEĞİLDİR. DENEMEYE KALKMA....
-
Bak kardesim assa doru kazion ya
yolun yarisina geldiinde bi bakion hawada ucuon.
ayaklarının üstünde dewam edemezsin, ayakta durarak tavanda kazi yapmak gibi bişe olur. kürekle dewam edemezsin yani dünyanın merkezi sicak olmasa bile.
Toplam Hit: 11462 Toplam Mesaj: 51