folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Duvar Ve Tavan İçin Ses Yalıtımı

Duvar Ve Tavan İçin Ses Yalıtımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

ya o takırtı normal bişe değil sahiden.. laminat vs döşemesi gibi yada ne bilim mobilya montaj gibi..

Gidip konuşsana holy yaw

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

http://www.koctas.com.tr/izolasyon-malzemeleri/izocam-duz-foamboard/63-263/

En kolayi bu olur. 

badass tarafından 29/Eki/14 09:12 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

apartman hayatının mk

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

iki kişi çalışıyor biri testere ile odun kesiyor. sanki adamlarla aynı oda da kamış gibi

gidip konuşmak gerek.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Geçen hafta gazbeton firması bize sunum yaptı. Herkes aman tamrım didi. :-) bu ne muhteşem malzeme, sarılıp yatsak yeridir.
    şaka bir yana tavanda kullanılan gazbeton izolasyon malzemesi var. tavan betonuna alttan monte ediyorsun. En sık kullanıldığı yerler otopark-garaj üstü evlermiş. Gazbeton ısı yalıtımı yanında ses yalıtımındada iş görür. Asmolen tavanlarda sık kullanılır.Araştır istersen.
    Benim sana tavsiyem git konuş. Elektriğinide süpürkenide s.kerim bitir şu işi de.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

Bence hiç uğraşma matkap yada çekiç sesini izole edemezsin kolon kiriş donatıları birbirine bağlı oldugu için tavanı izole etsen duvardan ses gelecek duvarı izole etsen senin evin zemininden ses gelecek ama illa izolasyon istiyorsan xps köpük yaptır tavana bir nebze olsun yalıtım sağlayacaktır

yunusozturk.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

http://www.youtube.com/watch?v=ruyJwivT6Ik

Arka taraftaki yöntem :)

Asudhasdsa bu nasıl bir şarkıdır amk :D

Bunu koymak için gelmiştim, yumurta kantonları işe yarar bu adamlar kullandıysa, :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

Adminler modlar muridler toplanip baskina gidelim. Şeyhimizi ezdirmeyiz ! Şeyh cik konuş en azindan ne zaman bitecek onu öğren. Ona göre sabredersin. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Hoca cidden sesin çok güzel :) Yeni kayıtlar isteriz , ses olarak birçok şarkıcı müsveddesinden daha güzel bir sesin varmış.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

155 i ara hocam şikayet et polisin gelip zillerini çalması bile bir farkındalık yaratır

yada 40-50bin wattlık subwoofer al desibeli arttır senin hissettiklerini hissetsin

en son çare taşınmak üstünde altında sağında solunda çoluğu çocuğu olmayan daireye taşınman lazım veya müstakil en iyisi

yalıtım çözüm değil

Toplam Hit: 5143 Toplam Mesaj: 42