Duvar Ve Tavan İçin Ses Yalıtımı
-
ya o takırtı normal bişe değil sahiden.. laminat vs döşemesi gibi yada ne bilim mobilya montaj gibi..
Gidip konuşsana holy yaw
-
http://www.koctas.com.tr/izolasyon-malzemeleri/izocam-duz-foamboard/63-263/
En kolayi bu olur.
badass tarafından 29/Eki/14 09:12 tarihinde düzenlenmiştir -
apartman hayatının mk
-
iki kişi çalışıyor biri testere ile odun kesiyor. sanki adamlarla aynı oda da kamış gibi
gidip konuşmak gerek. -
Geçen hafta gazbeton firması bize sunum yaptı. Herkes aman tamrım didi. :-) bu ne muhteşem malzeme, sarılıp yatsak yeridir.
şaka bir yana tavanda kullanılan gazbeton izolasyon malzemesi var. tavan betonuna alttan monte ediyorsun. En sık kullanıldığı yerler otopark-garaj üstü evlermiş. Gazbeton ısı yalıtımı yanında ses yalıtımındada iş görür. Asmolen tavanlarda sık kullanılır.Araştır istersen.
Benim sana tavsiyem git konuş. Elektriğinide süpürkenide s.kerim bitir şu işi de. -
Bence hiç uğraşma matkap yada çekiç sesini izole edemezsin kolon kiriş donatıları birbirine bağlı oldugu için tavanı izole etsen duvardan ses gelecek duvarı izole etsen senin evin zemininden ses gelecek ama illa izolasyon istiyorsan xps köpük yaptır tavana bir nebze olsun yalıtım sağlayacaktır
-
Ka1nsha bunu yazdı
http://www.youtube.com/watch?v=ruyJwivT6Ik
Arka taraftaki yöntem :)
Asudhasdsa bu nasıl bir şarkıdır amk :DBunu koymak için gelmiştim, yumurta kantonları işe yarar bu adamlar kullandıysa, :)
-
Adminler modlar muridler toplanip baskina gidelim. Şeyhimizi ezdirmeyiz ! Şeyh cik konuş en azindan ne zaman bitecek onu öğren. Ona göre sabredersin.
-
Hoca cidden sesin çok güzel :) Yeni kayıtlar isteriz , ses olarak birçok şarkıcı müsveddesinden daha güzel bir sesin varmış.
-
155 i ara hocam şikayet et polisin gelip zillerini çalması bile bir farkındalık yaratır
yada 40-50bin wattlık subwoofer al desibeli arttır senin hissettiklerini hissetsin
en son çare taşınmak üstünde altında sağında solunda çoluğu çocuğu olmayan daireye taşınman lazım veya müstakil en iyisi
yalıtım çözüm değil