Duvarımdaki Acayip El İzi
-
hemen kaç ordan !
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------
hocam özellikle odada ve nadiren evin çeşitli bölümlerinde bazı olaylar yaşıyorum. Evde tütsülü ayinler mi, astral seyahatlermi, her bi sikim yapıldı amk.
-----------------------------şu olayları bi ben yaşayamıyorum evde tek kalıyorum ve farklı denemelerim oldu üstelik.
bak voodo büyüsünden ölenler oluyormuş ve işin olayı ne biliyormusun İNANMAK, latin amerikada insanlar bir zaman buna o kadar çok kendini kaptırmış ve inanmışki usta bir büyücünün onları öldürmek için büyü yaptıklarını bildiklerinde kalp krizi geçirenler aklını kaybedenler oluyormuş,
ne kadar çok inanırsan o kadar zarar görürsün ;)
ben inanmak için çok çabaladım ama hiçbirşey bana bu dünyanın gerçekliğinden koparacak kanıtları veremedi. Ayrıca insan psikolojisi o kadar ince bir ipliğe bağlı ki çooo...oook dikkat etmelisin bu dengenin bozulmaması için.
şimdi bana güven, ne farklı boyutlardaki canavarlar, ne öteki dünyadan cinler ne ufolar ne zombiler o izin sebebi. O izin sebebi pos bıyıklı boyacı amca, şişman mütahit, rüzgar nem ve bunun gibi GERÇEK unsurlar. Dinle beni çek zımpara çek boya, bide tasarruflu ışık al (sarı lamba loş gelmiyomu :) tamamdır....
düznleme:
dünyanın birçok yerinde su sızan duvarlarda meryem ve isaya benzeyen portreler var, bazıları gidip bunların önünde dua ediyorlar aslında evini türbeye çevirip parayı götürebilirsin :) ölüdenizde şeytan sofrasındaki şeytan ayağı iz gibi :D
-
-
Haci bu filmden alinti yahu :D :D :D :D :D
Bir de sana saka yapiyorlardir... bence adresi degistir firari takil ufolar bulmasin seni
-
Pislikten olur,
-
benim odamın renginin aynı renk olm .resim bi açıldı sktr dedim.! sanki ayna tutmuş gibi oldu..! ayçiçeği sarısı diye boyattım ben bu rengi.dinlendirir bünyeyi diye.. 2 sene falan oldu.
-
VBDream bunu yazdı:
tavana yakın duvarda demişim, facete tavanda mı var amk :D
facete ne amk.. peçete geliyo aklıma -
kivanc bunu yazdı:
benim odamın renginin aynı renk olm .resim bi açıldı sktr dedim.! sanki ayna tutmuş gibi oldu..! ayçiçeği sarısı diye boyattım ben bu rengi.dinlendirir bünyeyi diye.. 2 sene falan oldu.
-----------------------------3. seneden sonra el falan görmeye başlıyorsun
benimde odamın rengi ayçiçek ben de el gördüm geçen şimdi vücut tamamlandı
p.s: fazla fringe izlemeyin
-
biz ne desek de sen el izi olduğuna inanmışsın. 3harflidir hacı o için rahatlasn
-
sofular psikanalizden ziyade duvardaki elin izi konunun anafikri