folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Duvarlara Afiş Yapıştırmak Yasakmıdır ?

Duvarlara Afiş Yapıştırmak Yasakmıdır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam afişi yakalanmadan da asarsın ancak sonradan tel vb. iletişim yolları ile gelip cezayı kesiyolar birebir şahit oldum...
    Cezası büyükmü peki :D

İZin almamız gerekirse nerden alacağız..

Eğer cezası çok büyükse ben sevmediğim adamın birisinin firması için afis baştırıp istanbul en öbek yerine yapıştırayım :D kessinler cezayı

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manofwar
    manofwar's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:

crafty bunu yazdı:
    hocam afişi yakalanmadan da asarsın ancak sonradan tel vb. iletişim yolları ile gelip cezayı kesiyolar birebir şahit oldum...
    Cezası büyükmü peki :D

İZin almamız gerekirse nerden alacağız..

Eğer cezası çok büyükse ben sevmediğim adamın birisinin firması için afis baştırıp istanbul en öbek yerine yapıştırayım :D kessinler cezayı

izini belediyeden alıyorsun

موستانج المنتج
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

belediyeye gidiyorsun

30 ile 50 lira civarinda ebatına göre ve adetine göre fiyat veriyorlar ki dagıtacagın yapıştıracagın dosyalardan bir nüsha götürmen gerek

birde nerden getirdigini yani işyeri reklamıysa ruhsat fotokopisi götürmeyi unutma

ardından ücreti ödedigine dair makbuzun aliyorsun 3 gün içerisinde tüketmek kaydıyla

direklere duvarlara yapistirabilirsin. el ile de dagitabilirsin cok abartma her duvarda olmasın yalniz

cünkü belge melge dinlemeden zabıtalar cezayi keser dükkan yada işyerine hadi kolay gele

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
Toplam Hit: 5691 Toplam Mesaj: 14