Duvarlara Afiş Yapıştırmak Yasakmıdır ?
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
hocam afişi yakalanmadan da asarsın ancak sonradan tel vb. iletişim yolları ile gelip cezayı kesiyolar birebir şahit oldum...
Cezası büyükmü peki :DİZin almamız gerekirse nerden alacağız..
Eğer cezası çok büyükse ben sevmediğim adamın birisinin firması için afis baştırıp istanbul en öbek yerine yapıştırayım :D kessinler cezayı
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------crafty bunu yazdı:
hocam afişi yakalanmadan da asarsın ancak sonradan tel vb. iletişim yolları ile gelip cezayı kesiyolar birebir şahit oldum...
Cezası büyükmü peki :DİZin almamız gerekirse nerden alacağız..
Eğer cezası çok büyükse ben sevmediğim adamın birisinin firması için afis baştırıp istanbul en öbek yerine yapıştırayım :D kessinler cezayı
izini belediyeden alıyorsun -
belediyeye gidiyorsun
30 ile 50 lira civarinda ebatına göre ve adetine göre fiyat veriyorlar ki dagıtacagın yapıştıracagın dosyalardan bir nüsha götürmen gerek
birde nerden getirdigini yani işyeri reklamıysa ruhsat fotokopisi götürmeyi unutma
ardından ücreti ödedigine dair makbuzun aliyorsun 3 gün içerisinde tüketmek kaydıyla
direklere duvarlara yapistirabilirsin. el ile de dagitabilirsin cok abartma her duvarda olmasın yalniz
cünkü belge melge dinlemeden zabıtalar cezayi keser dükkan yada işyerine hadi kolay gele