Duydugunuz En Büyük Pişmanlıklar ??
-
okul okumak
-
Üniversite hocalarımı hala dövmediğime pişmanım.. diplomayı alınca çok psikopat bişe yapmam lazım :D
-
1-Okuldaki öğretmenlerime ve aileme mualefet olup sözel yerine sayısala gitmek.
Çok ısrar etitler mualefet olsun diye gitmedim...KArıuşmayın dedim hayatım bitiq2-Bilgisayarla tanışmam.
Sosyal hayatımın içine etti.Keşke hiç bulaşmasaydım acayip sosyaldim. -
işimi sevmiyorum
-
Öss'yi ilk sene kazanamadım.
Bi kıza gereğinden fazla değer verdim.
Sevdiğim kişiye onu ssevdiğimi söliyemedim.
.........loading.................... -
6 tutan sayısal kuponunu yatırmayı unutmam 2 sene önce 4 trilyon u kaçırdım ama ne yapalım olmuş la ölmüş e çagre yok :)
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
Grafikerlik bölümüne gitmeyip arkadaşlarımdan ayrılıp üstüne düz lisenin beklemediğim kadar kazık çıkması arkadaş çevremi kaybetmem :)
-----------------------------
:O bu çok fena.
Ben de yazacam bi pişmanlık ama hatırlamak da istemiyom. -
birine hayatımdan daha fazla değer vermek :S sonunda hüsrana uğramak. ben hüsrana komşuyum :C
-
Birine gitme kal diyemedim.Deseydimde gitmek zorundaydı ama en azından içimde ukte kalmazdı.
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------la pesimist hani senle bi ara buluşacaktık olm. mersin e gelince yalan oldu bak niese bi ara görüşelim yahu.. üni. de tahribat tişörtü giyiyom millet bakıo ne len bu diee iki kişi olursak mesajımız anlaşılır nese..
-----------------------------yav ben bıraktım okulu gitmiyorum :d yapamadım orlarda :D diplomayı almaya gelicem o ara yaparız bişeyler :D