Duygu Patlaması Yaşatacak Filmler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cesaretin var mı aşka ?

Issız adam (küfretmeyin sikerim :D )

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi
    whoobay bunu yazdı

Enter the VOID!

duygu patlaması anlayışın yeni nesillerdenmiş :D (uyuşturucuyla gelen duygu patlaması :D)

Aamir Khan'ın oynadığı bir çok film iyidir.

Hint filmi olduğu için arada komedi yapıyor, şarkılar oluyor, danslar oluyor, belki de bu yüzden bize sağ gösterip sol vurdukları için çok duygulanıyoruzdur :D

Ama gerçekten tavsiye ederim hem eğlenceli hem duygusal filmler.

3 Idiots, Fanaa, Taare Zameen Par, Ghajini v.s

Onun haricinde,

• La vie d'Adèle,
    • Schindler's List,
    • The Pianist,

NOT: "saybirs" sana tavsiyem beklentilerin olmadan izle sana önerilen filmleri, çünkü iyi film diye izledeğin bir filmden keyif alma olasılığın çok düşük :)

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

Enter the VOID!

şaheser bi film ama konuya uymamış be hocam :/

ben şu filmde ağlamıştım. 

schlinder%20list

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Psikoloji kategorisini her izleyici sevmez. Henüz konuya giriş bile yapılmamışken sıkılıverir. Bana göre bu durum kişinin ne kadar detaycı olduğu ile ilgilidir. Mesela telefonda mesajlaşırken film izleyen veya tuvalete giderken ''durdurmayın geliyorum'' diyebilen izleyiciler de var. Şahsen ben, seyrimi bölen bir durum olduğunda durdurup, 2 dakika öncesinden tekrar izlerim. Eğer anlamadığım bir nokta varsa, 1 haftayı geçmeyecek şekilde tekrar ve daha çok odaklanarak izlerim. Bu bir megolomanlık değil. Ben detaycı bir insanım ve izlediğim filmlerin çoğu psikolojiktir.

İncendies (İçimdeki Yangın)

Bu film ciddi anlamda başarılı bir filmdir. Yaşanan dönemin şartlarına, gelecekten çok başka bir bakış açısı ile bakar ve aslında demek istediği şey şudur; ''Ne kadar vurup kırsan da, parçaları yine senin etrafına düşer !'' Filmi sonuna kadar büyük bir dikkatle izleyip, bütün yaşama şevkinizi kaybedersiniz. Dikkat edin.

Çok etkileyici ve iyi yönetilmiş bir film. Özellikle Nawal Marwan karakterini canlandıran Lubna Azabal beni kendine hayran bırakmıştır.

IMDB linki; http://www.imdb.com/title/tt1255953/?ref_=fn_al_tt_1

Talk to Her (Konuş onunla) ''Orjinal ismi Hable con ella''

Film konu olarak çok hoşuma gitmişti. Bu tür farklı hayatlara ışık tutan ve hatta onları birbiri ile mükemmel bir şekilde bağlayan filmlere bayılırım. Dediğim gibi yine psikolojik bir filmdir. Özellikle filmin sonuna doğru yazılan mektup birçoğunuzu ağlatabilir.

IMDB linki; http://www.imdb.com/title/tt0287467/?ref_=nv_sr_2

Mary & Max (Mary ve Max)

Bu filmi izledikten sonra şöyle bir paragraf yazmıştım; ''Küçük yaşta, kağıttan gemilerimizi su birikintilerinde yüzdürmedik ve pamuk şekeri, haftasonu gezmelerimizde edinilecek en değerli hediye olarak görmedik. Aslında bir çok imkanla sarmalanmış olsa da, bir o kadar da tatlı heyecandan mahrum bir yaşamı tüketiyoruz. Şanslıyız fakat, bahtsızız da biraz.''

İzlerken sürekli ''keşke'' diyeceğiniz tatlı bir filmdir. Dialogları yazan yazar ile karşılıklı bir fincan kahve içmeyi çok isterdim.

IMDB linki; http://www.imdb.com/title/tt0978762/?ref_=nv_sr_1

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Ağlatır diyemem ama iyi filmler

içimdeki deniz

Barınağın meleği

A Moment To Remember (Kore!)

Diğer tavisyeleride izleyeceğim

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 2888 Toplam Mesaj: 26