Duygu Sallık :((

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

him haklisin haci senin durumda baya vahim mis :( ya benim kıskanclıgım arkadasi gece 1 de hal hatır sormakicin aramis bende nasıl bir arkadas die tersledim oda arkadsını savundu  simdi ona ayrılalım demek isterdim boyle iliskinin afedersin arkadasi icin beni uzuyor :( hep bu duygusallagın yuzunden eskidn olsa bitti derdim yarın yep yenibir gune baslardım simdi boyle olmuyor a.q :( bin bir uzuntu cekiyorsun

onekine?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    hocam bi yerden 50ytl bul daha önce hiç görmediğin bi hatunla ilişkiye gir.sonra git bi de sevgilinle gir.arasındaki farka bak ve duygusallığın gereksiz olduğunu anla :) tabi sevdiğin hatunla sex çoook daha güzel olur ona bişe diyemem ama ilk defa gördüğün bi hatunla da yapabildiğini anlarsın bu işi.bu da seni muhtemelen duygusallıktan uzaklaştırır.. (benim görüşüm)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    Kleisthenes bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam bi yerden 50ytl bul daha önce hiç görmediğin bi hatunla ilişkiye gir.sonra git bi de sevgilinle gir.arasındaki farka bak ve duygusallığın gereksiz olduğunu anla :) tabi sevdiğin hatunla sex çoook daha güzel olur ona bişe diyemem ama ilk defa gördüğün bi hatunla da yapabildiğini anlarsın bu işi.bu da seni muhtemelen duygusallıktan uzaklaştırır.. (benim görüşüm)
    -----------------------------

goruşlerin için saol hacıda  o dedigin imkansız :) ewlenmeden zina yapamam yanlış anlama imanla alakalı bir durum

onekine?
Toplam Hit: 1676 Toplam Mesaj: 14