Duygu Sallık :((
-
him haklisin haci senin durumda baya vahim mis :( ya benim kıskanclıgım arkadasi gece 1 de hal hatır sormakicin aramis bende nasıl bir arkadas die tersledim oda arkadsını savundu simdi ona ayrılalım demek isterdim boyle iliskinin afedersin arkadasi icin beni uzuyor :( hep bu duygusallagın yuzunden eskidn olsa bitti derdim yarın yep yenibir gune baslardım simdi boyle olmuyor a.q :( bin bir uzuntu cekiyorsun
-
hocam bi yerden 50ytl bul daha önce hiç görmediğin bi hatunla ilişkiye gir.sonra git bi de sevgilinle gir.arasındaki farka bak ve duygusallığın gereksiz olduğunu anla :) tabi sevdiğin hatunla sex çoook daha güzel olur ona bişe diyemem ama ilk defa gördüğün bi hatunla da yapabildiğini anlarsın bu işi.bu da seni muhtemelen duygusallıktan uzaklaştırır.. (benim görüşüm)
-
Kleisthenes bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bi yerden 50ytl bul daha önce hiç görmediğin bi hatunla ilişkiye gir.sonra git bi de sevgilinle gir.arasındaki farka bak ve duygusallığın gereksiz olduğunu anla :) tabi sevdiğin hatunla sex çoook daha güzel olur ona bişe diyemem ama ilk defa gördüğün bi hatunla da yapabildiğini anlarsın bu işi.bu da seni muhtemelen duygusallıktan uzaklaştırır.. (benim görüşüm)
-----------------------------
goruşlerin için saol hacıda o dedigin imkansız :) ewlenmeden zina yapamam yanlış anlama imanla alakalı bir durum
Toplam Hit: 1676 Toplam Mesaj: 14