Duygusal Değilsen Okuma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hayatta en zor olan ne biliyor musun?Hayatta en zor olan benim sana karşı duyduğum aşk,bunun karşısında ise bulamadığım bir sendin...Her günüm seninle geçerken,senden gelebilecek ufacık bir haberin endişesini yaşarken, yinede seninle yaşamaktı...Bana ilham olduğun onca şiir arasından,benim için en zor olan şiirleri yakmaktı ta o zaman.Sen anlamıyordun beni, daha küçüktün,kendinin bile farkında değildin büyük kalabalığında.. Seni her aradığımda düşündüğüm onca şey,bununla birlikte ise garipte bulduğum cevapların..Benimle oynamanda vardı tabi.Her seferinde bilmediğin,ama benim sana,gözlerine her bakışımda bulabildiğim o cevaptı dudaklarında dökülmeyen! Hayatımın zor dönemlerinde yardımsız kaldığım,kendi başıma savaştığım o günlerde,yinede seninle senin için savaş vermekti ta o zaman..Seni yaşamaktı sensiz...Seni bulamamaktı sende...
    Ama şimdi çok iyi anlıyorum!

Değmezmişsin..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek
    digital bunu yazdı:
    -----------------------------
    yeni gittiðim okulumda bir kýzý cok sevdim ve bir gün bunu ona açtým ona sadece yollardan bulurum seni... adlý þarkýnýn sözlerini yolladým ve bir kaç gün sonra arkadaþ kalalým diye bir mesaj aldým... Sonra ondan kaçmaya baþladým gozlerine bakamaz olmuþtum. en iyisi uzaktan sevmek belki biraz acý versede...
    -----------------------------

aynı dert bende de war dostum.ne çektiğini biliyorum.ama şimdi o bnm yüsüme bakamıyor.ne konuşuyor ne selam veriyor.insanlar nie kendisine değer verenlerden kaçar merak ediyorum.bunun bi çaresini daha bulamadım.bu konuda o kadar çok kişiye yardım ettim ama bi bnm derdimin çaresini bulamadım.hala çok seviyorum......

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RoadMaster
    RoadMaster's avatar
    Erkek
    Duygusal Değilim.Her Halde Onun İçin Bundan Bir Şey Anlamadım...

Ama Şnu Belirteyimki

Meydanda Kız Varsa
    Abazada VArdır

Ama Sexi Kız Varsa Sen Yoksundur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    digital
    digital's avatar
    Erkek
    offffffff of "yalnızca unutmalıyım...."

sevipte sevilmemek işte O bir ölüm...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    mekanlar, yerler ve hisler bana MiNiK_GeRiLLa'yı sevdiğim hâlde ona söylemediğim, onu görmek isteyip göremediğim zamanları hatırlattı. acı dolu 15 ay...
    ne bir ses, ne bir sevinç... koca bir karanlıktı o günler... bana geçmişimi hatırlattı, ama bir zaten ayrıydık onunla... Birbirimizi sevdiğimiz hâlde ayrı kalmıştık... ooooooof of...
    bu arada başlık çok gereksizdi.. herkes okumalı bence bunu...

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    Bu Hikaye Benide Çok Etkilemedi Aslında Çok Duygusal
    Olmama Rağmen Beni En Çok Etkileyen Duygusallık
    Kelimelerle Anlatılamayan ve Brave Heart Fliminde İzlediğim Final Oldu. Nasıldı Ama.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kesinlikle olabilecek en iyi finaldi...

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiaVoLo
    DiaVoLo's avatar
    Erkek
    Ağlattınnnn Beniii Yaaaaaaaaaaaaa...

Beni tutmayın ulan burama geldi dayandı. Beni tutmayın bozarım bu kirli numaranızı Yıllardır öyle çok sömürdünüz, öyle çok kan kusturdunuz ki Ulan bir şarjöre diz çöktürürüm ALAYINIZI!.....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burculi
    burculi's avatar
    Dişi
    beğendiğinize sevindim..

''-Hayatım boyunca senin gibi bir kız aradım.. -Hayatım boyunca senin gibi erkeklerden kaçtım...''
Toplam Hit: 5797 Toplam Mesaj: 30