Duyuru / Bakarsanız İyi Olur..
-
-
Şu aralar önemli bir konu gerçekten...
buraya msg yazarkan çıkan kayan yazıda harika Ellerine sağlık rene
-
kesinlikle yapılması gereken bi duyuruydu son günlerde.çok iyi oldu rene saol
-
adam gibi tartışmayı bilmiyorki millet :) iki üç malın gazına geliyor (maldan kasıt dreaax)
-
Faydalı bir duyuru olmuş umarım işe yarar ve azalma olur o tür konularda.
-
rene şöyle bir durum var şimdi,ben teknolojiden daha doğrusu,pc teknolojisinden anlamayan bir insanım...
Şimdi bir hukukçu mantığıyla olaya yaklaşmaya çalışıcam;2002de üye oldum,o zaman böyle bir kural yoktu,2002de bana verilen üyelik bir kazanılmış haktır,kazanılmış hak geri alınamaz,yani ben şimdi foruma belirttiğiniz gibi,teknoloji ve güvenlik dışı bir konu açtığımda siteden mi atılacağım?
Tam olarak bir izah edebilir misin?
-
Sitemizin esas amacının teknoloji ve güvenlik olduğunu unutarak, siteye sadece siyasi konular açmak için üye olan arkadaşlarımız üyelikleri iptal edilecektir ve açtıkları konular silinecektir...
yani gerektiği takdirde açarsan sorun olmaz anladığım kadarıyla.
bu arada site üzerindeki üyeliğin hukuki olarak birşey ifade etmez burası HolyOne ın şahsi malıdır.
ihtiyaç duyulduğu takdirde hak 2000 yılında da verilse dünde verilse geri alınabilir :) -
karatahta yanlış anlama da konu açmak için kafana silah mı dayıyorlarki ? açmayın diyorlarsa sende bir müddet açma abü.. zamanı gelince zaten bu yasak kaldırılır..
-
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------Sitemizin esas amacının teknoloji ve güvenlik olduğunu unutarak, siteye sadece siyasi konular açmak için üye olan arkadaşlarımız üyelikleri iptal edilecektir ve açtıkları konular silinecektir...
yani gerektiği takdirde açarsan sorun olmaz anladığım kadarıyla.
bu arada site üzerindeki üyeliğin hukuki olarak birşey ifade etmez burası HolyOne ın şahsi malıdır.
ihtiyaç duyulduğu takdirde hak 2000 yılında da verilse dünde verilse geri alınabilir :)
-----------------------------Webcrow ben durumu anlamaya çalışıyorum,esprili cevabın için sağol..Rene cevap verirsen sevinirm,yani ben ya da benim gibiler login olup yazmayalım mı bişiler?Yani sonuçta anlamıyorum pc teknolojisinden
-
Arkadaşım senin konuların gördüğüm kadarıyla pek siyaset içerikli değil siyasi içerikli konu sen görene kadar anasayfada durduysa ondan sonra yazman caizdir bence :)
yinede reneyi beklemekte fayda var (:
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------rene şöyle bir durum var şimdi,ben teknolojiden daha doğrusu,pc teknolojisinden anlamayan bir insanım...
Şimdi bir hukukçu mantığıyla olaya yaklaşmaya çalışıcam;2002de üye oldum,o zaman böyle bir kural yoktu,2002de bana verilen üyelik bir kazanılmış haktır,kazanılmış hak geri alınamaz,yani ben şimdi foruma belirttiğiniz gibi,teknoloji ve güvenlik dışı bir konu açtığımda siteden mi atılacağım?
Tam olarak bir izah edebilir misin?
-----------------------------
Şimdi, site kurallarını değiştirmek için TBMM'den salt oy çoğunluğuna ihtiyacım olmadığını,
Buranın bir hukuk devleti değil, Tahribat.Com olduğunu,
Kuralların ihtiyaclar çercevesinde değiştirilebileceğini,
Değişen kurallara "yok ben görmedim, bne bilmiyordum" şeklinde karşı gelmenin bir işe yaramayacağını,
Adminlerin dediği şeylerin sitenin herhangi bir yerinde yayınlansın, yayınlanmasın kural olduğunu ve bütün müritleri bağladığını hesaba katarsak,
Kimsenin kazandığı bir hak yok, ve o kazanılmış hakkı o kişinin elinden almakta sistenin geleceğinin düşünülerek adminlerin elinde olduğunu hatırlatırım..
Tabiki kimsenin seni banlamak vs gibi bir nieti yok, ama art arda 30 tane tayyip erdoğan konusu, 30 tane art arda Solcu Sağcı konusu açıpda siteye extradan hiç birşey getirmemiş bir elemanın, bu kurallar çerçevesinde siteden ihraç edilmesi olasıdır...
Bu kuralları büyük ihtimal seçimler bitene kadar sürdüreceğiz...
Tabiki siyasi konular acılacak, tabiki herkez görüş bildirecek ama bu sitenin esas amacı yukarıdaki menüde site kuralları bölümünde yazıyor...
Teşekkürler...