Duz Duvara Tırmanıp Geri Takla Atma Yardim:/
-
Muridler şimdi bu olayı hep meraka saran bilirim
http://www.youtube.com/watch?v=4v523dV4nH8
vtunnel.com girebilrisiniz küçük velet bile duvara doğru koşum takla atabiliyo bizim burdada bi ara görmüştüm böle şahislarıda çokta ilgimi çekiyo bu hareketleri yapmak için napaibliriz alıştırma antreman ona benzer bişiler varmi
-
ben de çok merak ediyorum böyle şeyler yapmayı lakin boyum 1.86 bi problem çıkar mı acaba :D
-
bende çok merak ediorum ya nasıl yapılıyosa biri anlatsın
-
zayıfım boyum az bişi yüksek :/
-
Bende bu olaydan ötürü bazı uzak doğu sporları yapmıştım. Sırf filmlerde gördüğüm takla atanlar yüzünden. Gördüm ki bunlar sporla öğrenilmiyor. Yani bulunduğum bölgede o spor dalı yoktu. Ama duvara koşarak atabiliyorum.
-
Çalışılarak yapılabilecek bir hareket, kendine olan güvenin ve cesaret.
-
3-5 kere bir yerlerini kıracan sonra alışırsın özgüven gelir rahat rahat yaparsın :D
-
cesaret ve özgüven çok önemli kafamın üstüne düşüp boynumu kırabilirim gibi bi korku yaşamamak lazım :)
-
zaten hayati % 80 riske atmadıkca pek zevk alamıyoz :] bana göre böle yani bu işi yapabilen arkadaşların emesen adresini alsam onlardan bi gaz alsam :D
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
3-5 kere bir yerlerini kıracan sonra alışırsın özgüven gelir rahat rahat yaparsın :D
-----------------------------onun için ilk başta kumun üstünde filan atlatıyolar zaten.. bi yerine bişi olmadan öğrenebiliyon ;)
-
Khaine emesen adresini verebilcenmi =)
Toplam Hit: 7903 Toplam Mesaj: 34