Düz Lise 10. Sınıf Bölüm Seçimi
-
Sevgili müridler,Bir sene sınıf tekrarı bazı nedenlerden dolayı bu sene kazasız belasız sınıfı geçtim.Sorun şu ki bölüm seçmekte biraz kararsız kaldım.Y.Dilim İngilizce olarak dinleyip anlamıyacağım bir konu yok.Ama Meslek olsun sınıf nasıl olur çok merak ediyorum.Öte yandan 'Tm' Türkçe matematik bölümü var.Matematikten ezber soruları olur onları kolaylıkla yapabiliyorum ama matematik mantığa dayandığı için o şekildeki soruları kaçırıyorum yada bir işlemini falan yapıyorum.Bu 2 si arasında çok karasız kaldım Sayısal yönüm çok zayıf temelim çok az var Ama y.dil olsun iyidir,aranızda Y.dil bölümü Tm bölümü okuyanlardan birşeyler duymak istedim yardımcı olursanız sevinirim
-
tm ye gir
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------
tm ye gir
Başaramamaktan korkuyorum -
sözele gir, avukat ol...
-
sayısal derslerin iyiyse, sayısal zor olur deyip tm ye girme. aklın varsa sayısal oku, üniversite sınavında çok taşaklı oluyosun.
-
Disubev bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
tm ye gir
Başaramamaktan korkuyorum
-----------------------------tm kolaydır, ben aklımı sikeyim tabi iş işten geçince anlıyosun olayı, TM nin dersleri ağır değil sadece edb ağır onun dışında hepsi kolay, gir tmye derslerin kolay olacak, onları her gün rutin bir tekrarla aradan çıkar ve öss ye yönel. eğer bu dikişi tuttursan yıkarsın ortalığı.
-
Abizittin bunu yazdı:
sayısal derslerin iyiyse, sayısal zor olur deyip tm ye girme. aklın varsa sayısal oku, üniversite sınavında çok taşaklı oluyosun.
Sayılsaldan Matematik Geometrim iyi değildir.Tek başıma en fazla 30 35 çıkartabilirim.Ama Fizikğim orta sayılır biyolojim kimyam iyidir. -
Disubev bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
tm ye gir
-----------------------------Matematiğe kafan basmıyosa yabancı dile geç dil öğren bu arada kurtlarvadisi ile temeli oluştur sonra mite girersin kıyak iş 3000 lira maaş+akbil+sodexo+Haftada 2 posta atmak içinde keranekart :)
-
Pikacu bunu yazdı:
sözele gir, avukat ol...
-----------------------------avukatlık sözelden kalktı diye biliyorum.
eğer yabancı dil de iyiysen ve başarılı olabilceğine inanıyorsan ilerde eline mesleiğini aldığında pişman olmassın.
-
Pikacu bunu yazdı:
sözele gir, avukat ol...
-----------------------------Dediğin yer sözelden değil, eşit ağırlıktan
-
VBDream bunu yazdı:
Disubev bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
tm ye gir
-----------------------------tm kolaydır, ben aklımı sikeyim tabi iş işten geçince anlıyosun olayı, TM nin dersleri ağır değil sadece edb ağır onun dışında hepsi kolay, gir tmye derslerin kolay olacak, onları her gün rutin bir tekrarla aradan çıkar ve öss ye yönel. eğer bu dikişi tuttursan yıkarsın ortalığı.
Yarın hocalarlada konuşucam babam liseni bitir yabancı ülkede okutucam dedi.Öyle bir olanağım var Antalyada yaşıyorum turizm kenti mağlum iş arıyorsan y.dil bilmen gerekiyor artıkki antalyada o bile zorlaştı ingilizce bileni türkleri bile 2. sınıfı atıyorlar ruslar olsun fransızlar daha çok iş imkanı buluyor