folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Düz Metin Okutmak Üzere Sesi Baskın Ve Duygusal Mürid Aranıyor

Düz Metin Okutmak Üzere Sesi Baskın Ve Duygusal Mürid Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Sevgili kardeslerim bana ithafenyazılmış bi metin var. Yaşadıklarımı hissettiklerimi anlatan bi yazı. ben birde kısa film yapıcam. Hayatımı ne yaşadığımı ne hissettiğimi özetleyen bi film. filmin fon müziğinin yanındada bu metni okutcam birine.. lakin sesim çok kötü ve anlamam edebiyttan :)9

Hüzün çökerken isimsiz bir şehre, ben tanımsız acılarımı tazeliyorum rakı kadehim gibi, yağmurlara eşlik ediyorum gözyaşlarımla ve rüzgâra yarenlik ediyorum çektiğim ahlarımla…

Kimseye mutluluğun tarifini yaptıracak cesaretim yok aslında. Belki de öğretilmiş cesaretsizliğim, yediğim müebbet çaresizliğimdendir, kim bilir? Sanki ait değilim bu dünyaya, ya o beni hazmedemiyor yada ben onu kabul edemiyorum. Sahi ya hayallerimde olmasaydı?… Seni sensiz ama senle yaşadığım, Everest’in tepesinde piknik yaptığım, White House’ un havuzuna işediğim o hayallerimde olmasaydı gerçekten?…

En umulmadık anlarda tek kişilik konferanslarım başlıyor ayna karşısında, bedenim çürümüş ceset gibi ve kurtlar beynimi kemiriyor. Azrail’in sesi diyor bu sese diğer yaşayan ama kokuşmuş cesetler. Mezar bile yetersiz vücud-u ızdırabıma,  belki sadece kar tanelerinin camına uğradığı bir ormancı kulübesinde yada tek yoldaşı kıblesini şaşırmış olan rüzgarların olduğu bir av köşkünün yosunlu duvar diplerinde beyhude şekilde acılarımın bitmesini bekleyerek geçirmeliyim ömürümü…

Biliyor musun Tanrım başparmağımın bile benden fazla arkadaşı var. O yüzden bir elin parmakları kadar insan sayamam arkadaş diye, dost diye ya da yar diye ama varsın olsun. Benim benliğim yeter bana birde hala varlığından şüpheye düştüğüm yarım yamalak sevdalarım. Eros’un mesaisinin uzatılması gerekmez mi, çünkü hiç düşündünüz mü neden aşk denen terane hiç ota konmaz ki?

Keşke tarif edebilseydim acılarımın kalanının da tarifsizliğini…

Metin bu bunu Böyle yazılanları hissederek birazda kısa flmi hayal ederek güzel baskın ve duygulu şekilde okuyup kaydedecek mürid varmı.

Bnm için çok önemli bekliyorum

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

sabahın köründe actım konuyu o yuzden up

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

duygu noktalama işaretlerinede baglıdır okuyucak arkadaş varsa yardımcı olurum duygu çalışması konusunda bu arada ben okurum bi tiyatrocu olarak ama dogu aksanım oldugundan okumak istemiyorum.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

bende güzel okurum ama okudugum şeyin beni etkilemeside şarttır.

yunusozturk.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

EntelKoylu bunu yazdı:
    -----------------------------

duygu noktalama işaretlerinede baglıdır okuyucak arkadaş varsa yardımcı olurum duygu çalışması konusunda bu arada ben okurum bi tiyatrocu olarak ama dogu aksanım oldugundan okumak istemiyorum.

hocam farketmez önemli olan görüntülerle uyum içinde olması ve dinleyiciyi etkilemesi..

eğer güzel okursan ben görüntüleri ona göre ayarlayacam zaten...

eğer zamanın varsa kaydedip upload yapabilirsin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

vukuat bunu yazdı:

bende güzel okurum ama okudugum şeyin beni etkilemeside şarttır.

yunus abi sende oku zamanın varsa yazı zaten çok güzel hannibalagan sağolsun tam hislerime tercüman olmuş :))

kaydedip upload yaparsan çok sevinirim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek
    bende okuyabilirim. dişimi çektirdim o yüzden bir hafta sonra okuyabilirim.

boş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

hadi bi güzellik yapayım güzelce okuyan arkadasa rapid pre hediye edeyim :d

bu arada benden pre bekleyen ve alamayan arkadaslar varsa unuttum sanmasınlar yakında tüm preler gönderilecek...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    albayrak_89
    albayrak_89's avatar
    Erkek

Yanılmıyosan metin Hannibalgan ustada ait

Tarih aptalların adıyla doludur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

albayrak_89 bunu yazdı:

Yanılmıyosan metin Hannibalgan ustada ait

evet Ona yaşadıklarımı anlatıp bi yazı yazmasını istedim. saolsun duygularıma tercüman oldu

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

bu metinde ki sözlerin bazılarını daha önce de görmüştüm. Ayrıca metni neden bir başkası yazıyor ki? Hayatı yaşayan sensin bu yüzden o metni yazabilecek en iyi kişide sensin.. Eğer metin yazacaksan sadece yaşadıklarını yaz kasmaya lüzum yok...

Toplam Hit: 1777 Toplam Mesaj: 17