Düzgün Mail Hizmeti Veren Siteler
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı
Öyle bi adım var ki com net org hepsi boş ( tu ben almadna önce ) amk :D
mail.com da bi ton uzantı var artık seç birini hocu :|
mail.com'daki uzantılar saçma sapan şeyler.
-
Citizen bunu yazdıiLLuMiNaTi bunu yazdı
1 - Saçma olması değil devamlılığı önemli.
2 - Amk mynet ne demektir ? yandex ne demektir ? Çokmu mantıklı şeylerde bunlar saçma sapan diyosun ahfbjdshf :D
-
mail.comdan adsoyad@atheist.com alabilirsin :-) şaka biyana mail.comda birsürü uzantı varmış? ayrıca domain kendine ait olmadıkça gmail kullan gitsin, gmail niye istemiyorsun ki?
Bu konu vesilesiyle adsoyad @aol.com @gmail.com @linuxmail.org ları almış oldum, mail işim pek olmuyor ama iyi oldu bulunsun :D
-
iLLuMiNaTi bunu yazdıCitizen bunu yazdıiLLuMiNaTi bunu yazdı
1 - Saçma olması değil devamlılığı önemli.
2 - Amk mynet ne demektir ? yandex ne demektir ? Çokmu mantıklı şeylerde bunlar saçma sapan diyosun ahfbjdshf :D
abi hiçbiri gmail ve özellikle aol yerini tutmaz...
:|
@ wasd :
:D ahaha almayı düşündüm ama bölüm uluslararası ilişkiler hocam. Bir ton hoca, grup şu bu ile iletişime geçiyorum. Abidik kubidik şeyler olmasın diye uğraşıyorum.
Gmail'i istemiyorum değil. Benim istediğim şu ;
isimsoyisim
soyisimisim
isim.soyisim
soyisim.isimbu 4'ünden birisini istiyorum. Gmail, yandex, yahoo, hotmail, outlook'ta yok maalesef.
ymail var şimdilik onu kullanabilirim. AOL için uğraşıyorum. AOL'da telefon numarasını hallettim mi tamamdır. (Malum AOL = AmerikanOnLine).
Okul mailini kullanayım diyorum herifler dangalak. Numara ile veriyor. Muhtemelen mezun olunca geri alırlar. Anadolu üniversitesinde isim-soyisim verilyor benim bildiğim : https://mail.anadolu.edu.tr/web/
Adam gibi bulursam tam süper olacak
-
zumsuk bunu yazdı
@ wasd :
:D ahaha almayı düşündüm ama bölüm uluslararası ilişkiler hocam. Bir ton hoca, grup şu bu ile iletişime geçiyorum. Abidik kubidik şeyler olmasın diye uğraşıyorum.
Gmail'i istemiyorum değil. Benim istediğim şu ;
isimsoyisim
soyisimisim
isim.soyisim
soyisim.isimbu 4'ünden birisini istiyorum. Gmail, yandex, yahoo, hotmail, outlook'ta yok maalesef.
ymail var şimdilik onu kullanabilirim. AOL için uğraşıyorum. AOL'da telefon numarasını hallettim mi tamamdır. (Malum AOL = AmerikanOnLine).
Okul mailini kullanayım diyorum herifler dangalak. Numara ile veriyor. Muhtemelen mezun olunca geri alırlar. Anadolu üniversitesinde isim-soyisim verilyor benim bildiğim : https://mail.anadolu.edu.tr/web/
Adam gibi bulursam tam süper olacak
okulun verdiği isimle olsa ne olacak? isim.soyisim@ogr.sakarya.edu.tr olarak veriyo bizim okul, maili söyleyemiyosun, nefesin yetmiyo :D
adınbaşharfisoyad@gmail olarak al? bununda kısmen gideri var. ya da adsoyadınbaşharfi ya da mehmetnaber@gmail yerine mhmtnbr@gmail...
Bende fikir bitti, sana bol şans :-)
-
Abi
bile alınmış :D sen düşün. Adım emre zaten, elini sallasan 50 emre'ye denk gelir. Soyisimde öyle her yerde bulabileceğin tarzda.
aldım şimdilik te tetikteyim, araştırıyorum.
belki öğretim üyelerinedir bilmiyorum da ;
annemde
diye mail vardı aslan gibi :D
bizde numara@students.emu.edu.tr var
ölme eşşeğim ölmeeee...
-
tıkla birçok secenek var.
kafana uyanı kullanırsın.
-
@gmail.com gibi almak şartmı yada mail adresleri illa site için belirlenen @siteadı.com olmak zorundamıdır ?
-
mail.com
mail.ru
dmx.de
-
Benim gmail'deki isim soyisimde amerikada bi cerrahta bi bıraksa alcam dırek