folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Düzgün Ödeme Yapan Reklam Şirketleri

Düzgün Ödeme Yapan Reklam Şirketleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canafar
    canafar's avatar
    Erkek

yav adport ve reklamini al kullandım içerde en azından 500 600 lira para birikti ama ikisinden de ödeme alamıyorum adsense kullanıyodum ondan da ban yedim 5 6 hesap kadar =) doru düzgün tık basına calısan düzgün ödeme yapan yerli yabancı uzaylı hiç farketmez =) sitemde kullana bileceğim reklam şirketi yok mu hiç =I(sitenin hiti 6000 7000 pr3 alexa 200k ya düştü bu aralar.)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

bu arada hepsiburada nın reklamını kullanan varmı ? reklam paneli cok dandik ne kdr hit almıssın , kaç kişi tıklams , kazanc ne kdr fln hiç gostermior..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

aslında ayrı bi konuda ödeme yapan click usulü calısan ve affilate veren siteleri anlatımları ile birlikte eklemeyi düşünüyorum ama kısa bi süre sonra yapabilirim bu konuyu soruna gelince cevap vermek gerekirse;

adtech yerli bi firma olmasına rağmen ödeme sınırı olmadan aylık olarak cash yapmakta bunun dışında yabancı click usulü exoclick ödemeni ay sonunda yapar.

ebay ve amazon affilate hesaplarıda ödeme konusunda problem çıkarmaz.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo

alayı şerefsizler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canafar
    canafar's avatar
    Erkek

cLust3R bunu yazdı:
    -----------------------------

bu arada hepsiburada nın reklamını kullanan varmı ? reklam paneli cok dandik ne kdr hit almıssın , kaç kişi tıklams , kazanc ne kdr fln hiç gostermior..

benim tek para alabildiğim hepsiburada tavsiye ederim tıklama alabilirsen gerçekden cok iyi ve sayımıda iyi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

canafar bunu yazdı:

cLust3R bunu yazdı:

benim tek para alabildiğim hepsiburada tavsiye ederim tıklama alabilirsen gerçekden cok iyi ve sayımıda iyi

şimdi baktm geçmiş 3-4 günden önce geçmior kayıt herhalde..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek

Adsense kadar kaliteli olan türk firması yok ancak ödeme almada problem yaşamadığım Adtech var. hile hurda yapmazsan ayın 15 inde paran hesabında olur. Popup veya splash reklam olarak da softreklam kullanmanı tavsiye ederim. oranları iyileştirdiler ve de ödemede hiç bir zaman sıkıntı yaşamazsın. Adport kullanıpta ödeme alamayan o kadar çok ki. gerçi Adport da ödeme alamayanların ödemelerini yapmaya başladı. Gittigidiyor un da ödemelerinde sıkıntı yaşamazsın.

Adsense Gelirli Siteler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canafar
    canafar's avatar
    Erkek

thehunturk bunu yazdı:

Adsense kadar kaliteli olan türk firması yok ancak ödeme almada problem yaşamadığım Adtech var. hile hurda yapmazsan ayın 15 inde paran hesabında olur. Popup veya splash reklam olarak da softreklam kullanmanı tavsiye ederim. oranları iyileştirdiler ve de ödemede hiç bir zaman sıkıntı yaşamazsın. Adport kullanıpta ödeme alamayan o kadar çok ki. gerçi Adport da ödeme alamayanların ödemelerini yapmaya başladı. Gittigidiyor un da ödemelerinde sıkıntı yaşamazsın.

su an softreklami deniyorum bakalım o ne olacak...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

ebay in reklamını kullanan varmı ? nasıldır ?

Edit : eBay.com no longer accepts affiliates from outside the U.S., so choose the eBay applicable to your country's site.  :\

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek

canafar bunu yazdı:

thehunturk bunu yazdı:

su an softreklami deniyorum bakalım o ne olacak...

softreklamda ödeme sıkıntısı yaşamazsın. çok ödeme aldım ben. içlerinden en güveniliri diyebilirim.

Adsense Gelirli Siteler
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

softreklam click basına ne kdr werior ?

Toplam Hit: 2012 Toplam Mesaj: 13