DVD Film Arşivimi Satıyorum - Her Biri 7 TL
-
piratekadir bunu yazdı:
-----------------------------
aliyk bunu yazdı:
Torrent varken habire hotfile pre dağıtılırken kim filme para verir
ilahi sendeee :)
-----------------------------Orjinal takıntısı olan kişiler vardır hocam.Hem nedemiş eskiler eskiden bılgısayar yoktu albumlerde saklardık fotoları.Buda o misal arşivi olanlar arşivlerine koyarlar.
-----------------------------hotfileden paylas hem para kazan hem sevap allah razı olsun derık :)
-
boyle bi satisi belki sahibinden.com vb tarzi sitelerde satabilirsin, ama burdaki kullanicilarin buyuk cogunlugu torrent vb seylerden haberdar oldugu icin
yanlis yerde yanlis sey satmaya calisiyorsun
-
Sen o paraya satacak adam bulursan banada söyle 100 tane orjinal natıonal geographıc dvd'm bar bende onları satam :D
-
rushOut bunu yazdı:
abi 7tl mi diyen arkadaşlara söylüyorum bir kere gidipde orjinal dvd aldınızmı da burda 7 tl mi gibi yorum yapıyosunuz.?
-----------------------------0 olsaydı fiyat gayet iyiyfi ama kullanılmış olması (+kargo) beni biraz caydırdı arada koleksiyonluk güzel filmler vardı aslında :(
(bu koleksiyon işiyle biraz ilgileniyorum)
-
piratekadir bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
yüzüklerin efendisi var mı hocam senin o arkadaşta :)
-----------------------------Sorayım hocam var ve yok ben haber veririm sana.Yarın okuldan gelince var veya yok diye bilgi veririm hocam.
-----------------------------Olan filmler hepsi oymuş hocam kusurabakma :)
-
Veritas bunu yazdı:
bende de yaklaşık 1000 tane orjinal kapağında kendiside orjinal tabi vcd film arşivi var. tanesi 2 liradan bırakırım ilgilenenelere :) isteyene resim ve film listesini de verebilirim.
-----------------------------Hayırlı satışlar...
-
o6u2 bunu yazdı:
7 tl mi :|
-----------------------------Yedi Türk Lirası
-
demirci bunu yazdı:
boyle bi satisi belki sahibinden.com vb tarzi sitelerde satabilirsin, ama burdaki kullanicilarin buyuk cogunlugu torrent vb seylerden haberdar oldugu icin
yanlis yerde yanlis sey satmaya calisiyorsun
-----------------------------Haklısın hocam evet :) Ama belki Tahribattanda ilgilenenler olur diye :)
-
Vesrella bunu yazdı:
rushOut bunu yazdı:
abi 7tl mi diyen arkadaşlara söylüyorum bir kere gidipde orjinal dvd aldınızmı da burda 7 tl mi gibi yorum yapıyosunuz.?
-----------------------------0 olsaydı fiyat gayet iyiyfi ama kullanılmış olması (+kargo) beni biraz caydırdı arada koleksiyonluk güzel filmler vardı aslında :(
(bu koleksiyon işiyle biraz ilgileniyorum)
-----------------------------Tek film için belki ancak 3-5 Film alarak tek kargo uygun sanırım hocam :)