Dvd Rom Hiçbir Şeyi Okumuyor...
-
selamlar arkadaşlar;
1 hafta öncesine dvd rom un yemediği halt yokken şimdi hiçbir şeyi okumaz oldu...aygıt yöneticisinde falan düzgün çalıştığı gözüküyor...
ışığı yanıyor, kapağı bile açılıp kapanıyor :P =)
neyse cıvıtmadan, en son sadece yeni bir hard disk taktım o kadar ama ilk başlarda çalıışyordu dvd rom...şimdi hard diski çıkarsam da çalışmıyor (yani hiç bir cd dvd okumuyor)...
yardımlarınızı bekliyorum...
-
Markasi LG degil mi?
Bende LG dvdromlar, writerlar, cdromlar vardi nedenini bilmiyorum ama hic biri bile bi gun dogru durust okuyamazdi.
Kac CD mi patlatti LG dvdromlari :@
Philips'ten sasmayin hacim derim ben
Keske LG plazmalardaki lcdlerdeki basarisini dvdromlarda da gosterebilse
-
Bu dvd rom'u ne kadar zamandır kullanıyorsun? Şayet eskiyse, dvd rom'un içini açıp, optik okuyucusunu Pamuk vs. birşeyle temizle. Genelde işe yarar. Dvd ve Cd romların optik okuyucuları tozdan dolayı böyle sorunlar verebiliyor.
-
bnce tam tersi hojam en iyisi LGdir.laptopta pioneer war bi boka yaramıo :| masaüstünde LG war kafadan 3-4 senelik ama kız gibi çaliişio walla :))
-
markası lg değil ama keşke olsaydı =)
diğer soruya ise 4-5 aydır falan kullanıyorum aleti...yani pek tozlanmamıştır ama akşama kadar bir sonuç alamazsam temizlemeyi denerim...
-
bir hortlatayım belki bilen vardır...
en son bir de gece hortlatırım bir daha da kurcalamam :|
-
hoca combomu?
-
ßisses bunu yazdı:
-----------------------------
hoca combomu?
-----------------------------valla sorunu anlamadım hoca...combo ne ola ki =)
-
cd rom demişsin ama yazıcıda değilmi hocam yani sadece dvdmi izlion bu aletle yazamıonmu:D her ikisnide yapan combolar var onlarda bu tip sorunlar çok oluyor
-
haa doğru dedin o zaman combo oluyor bu da =)
sadece dvd izlemeye yarayacaksa niye alsın insanoğlu diyeceğim ama şimdi vardır elbet birinde konuşmamak en iyisi :P =)
-
hehe combolarda hep aynı sorun çevremdekilerin az başı ağrımadı bu yüzden :) lg dvdrw al rahatla fiyatlarıda çok ucuz:)