folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Dvd/Cd Arşivleme Yazılımı Lazım.

Dvd/Cd Arşivleme Yazılımı Lazım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Bana bir program lazım, ben ona dvd nin yolunu göstericem, atıyorum dvd sürücüsü F:\, ve o bana o Dvd içindeki dosyaları listeliyecek, tabi ben daha önceden o dvd ye bir numara vericem ve programda şu şekilde kayıtlanacak; Dvd-1 Dosya listesi: Son mp3 ler, programlar, pokemon(xD). Bir dosyayı aradığım zaman o programa giricem, misal: Röyksopp, o da bana dosyanın hangi numaralı dvd de olduğunu göstericek. Umarım anlatabilmişimdir.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

hah murid ben seni ariyorum sen beni.. program bu "whereisit" arat bulursun. ama kullanimi biraz zor gibi cok teferruati var kullanabilirsen banada anlat. benimde ihtiyacim var. neyse sen benle iletisime gec :)))

edit hatirladim bendeki surumu 3.90 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Ben bu programın adını arıyordum :), dana önce okumuştum baya popüler birşey. Ama sanırım daha basitleri de var: Souceforge.com dan, ücretsiz: http://dfn.dl.sourceforge.net/sourceforge/octoindex/BlueMirrorIndexerSetup1.3.0.3.msi Bir de cd arcviver var: http://pmcc.cidadevirtual.pt/downloads/cdarchiver.zip . Ben ikisinide indirdim, ikisinide virus taramasından geçirdim (sourceforgeden şüphem zaten yok), şimd i kuruyorum :D, bakalım işime yarıycak mı. Edit: Bu whereisit sakat sanırım biraz (http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=whereisit)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

:P iyi bakalim verim alabilirsen haberim olsun yaw... bende dvd de aradiklarimi bulamiyorum.

bu dediklerinde dvd icerigini kendi ktpkanesine dosya ve dizin bazli alip orada aratabilir degil mi? 

Saygilar.. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    http://dfn.dl.sourceforge.net/sourceforge/octoindex/BlueMirrorIndexerSetup1.3.0.3.msi Bunu kurdum ve sanırım bu beni idare eder, dvd nin yolunu seçiyorsun o sana otomatik listeliyor ve veritabanında dvd ye (user label denen yerden) isim veriyorsun, daha sonra program vasıtasıyla arama yapıyorsun ve veritabanını dışarı verebiliyor. Diğerini kurmayı bile düşünmüyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Eğer aradığn sadece film yada sadece mp3 ise dünyanın en iyi programı var...

alessio viti die bir herifin yazdığı extrememoviemanager ve music managerı var...

program şu ana kadar gördüğüm duyduğum en iyi program, o kadar mükemmelki bir özellik varmı yokmu die düşünmüyorsun, kesin varda acaba hangi menünün altında diye düşünüyorsun...

tavsiye ederim eğer sadece bu 2 özel amac için ise...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Aslında tek amacım var, o da en kolay yoldan, hangi dvd hangi dosyaları barındırıyor, hangi dosya hangi dvd nin içinde. Aslında yukarıdaki mesajda belirttiğim program işimi gördü. Ama önerin için sağol, arşivimde bulunsun bu programda.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mostwanted
    mostwanted's avatar
    Erkek

arşivde bulunsun.sağolun

Toplam Hit: 975 Toplam Mesaj: 8