folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder DVR Dan Görüntüyü LG Televizyona Nasıl Aktarırım?

DVR Dan Görüntüyü LG Televizyona Nasıl Aktarırım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek
    GNDZYRYN bunu yazdı
    Cyber bunu yazdı

Aynı şekilde bizim yurtlarda 3 adet dvr'ı Cat6 hdmı extender ile tvlere bağlayıp izliyoruz.

hdmi extender çok iyiymiş. Peki bu cihazı şirket ağına bağlayabilir miyim yoksa direk alıcı verici arasında ethernet mi çekmem lazım?

sirket agina baglanmaz tv ile.dvr arasi cat6 cekeceksiniz. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

dvr monitörünün önüne IP kamera  koy

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı

Yine kablo cekip diger tarafa tasimasi gerekiyor görüntüyü :)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    ltcelik bunu yazdı

Olur sandım ne biliyim ayol!.. :D

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

o kadar metre hdmi kablosu çekmek akıl işi olmaz

1- bildiğimiz anten kablosu çekmek (dvr ve tv de çıkışlar mevcuttur fakat yalıtımı iyi bir kablo olmalıdır)

2- ethernet kablosuyla görüntü taşımak (1. maddeye nazaran daha masraflıdır fakat komple hdmi kablosu çekmekten çok daha uyguna gelir)
    https://www.hepsiburada.com/dark-e601-60m-cat5e-6-network-uzerinden-hdmi-uzatici-dk-hd-e601-pm-bs600055

3- rasperypii nin gücü yetermi bilmem ama bilgisayarı tv ye bağlayıp ağ üzerinden görüntüyü izleyebilirsin(zaten bunu halihazırda yapıyorsunuz)

3. maddeyle ilgili şunu belirtebilirimki izleyeceğiniz görüntü kalitesi fps vb etkenler ağınızda yük oluşturup swicth gibi aksesuarlarda stres oluşturup hızınız yavaşlayabilir.

benim tavsiyem 1. madde olacaktır fakat 2 cihaz arasında kaç metre var bilmediğim için dvr yetkili servisine kaç metre öteye sinyal iletebileceğini sormanız gerekir

ayrıca anten kablosunun geçtiği yerlerde elektrik, ethernet, kameraların görüntü kabloları gibi kablolar manyetik alan oluşturup birbirlerine parazit yapabilirler haliyle yalıtımı iyi olan bir kablo seçmenizi öneririm.

yunusdogan tarafından 13/Ağu/20 18:00 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cyber
    Cyber's avatar
    Erkek
    GNDZYRYN bunu yazdı
    Cyber bunu yazdı

Aynı şekilde bizim yurtlarda 3 adet dvr'ı Cat6 hdmı extender ile tvlere bağlayıp izliyoruz.

hdmi extender çok iyiymiş. Peki bu cihazı şirket ağına bağlayabilir miyim yoksa direk alıcı verici arasında ethernet mi çekmem lazım?

Bizde tvlerin olduğu yerde data hatları mevcuttu, data hatlarının sonlandigi kabinede DVR cihazlarını koyduk, böylelikle mevcut hatları kullanmış olduk, sizin tvleri koydugunuz yerde data hatları var ise sonlandigi diğer ucuna Dvrlari koyabilirsiniz.

MCSE,MCDST gokhan@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

https://www.hepsiburada.com/dark-ezcast-kablosuz-hdmi-goruntu-aktarim-kiti-dk-ac-tvezcasttv-pm-evdarktvezcasttv (tabi dvr de hdmi çıkış var bu cihazı öneriyorum) şöyle bişi belki işini görür ama ne kadar sağlıklı olur bilmem.

Yapacklarını sıralayım,

1 - Kablo döşe (çok uzak olduğu için olmaz diyorusn)

2 - Yukardaki cihaz kullan (stabil çalışır mı garantisi yok)

3 - Yada televizyondan RDP yapabilirsen windows bir birlgisayara rdp yap

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    ltcelik bunu yazdı

dvr monitörün önüne wifi kamera koy?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 14214 Toplam Mesaj: 19
hmdi to hdmi lg smart tv güvenlik kamerası dvr