folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dyatlov Geçidi Olayı-2 (Hala Çozülemedi)

Dyatlov Geçidi Olayı-2 (Hala Çozülemedi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

kafa kaburga kırığı ve dil sökmesi senaryoyu bayağı karıştırıyor.

ama o bölgede deney yapılırken askerler bunlara birşeyle kafalarına ve vucutlarına vurup oracıkta bayıltmıştır.

dili kesilen kişininde acaba neden dili kesilmiş :S

o yıllarda yapılan otopsi ne derece sağlıklı oda ayrı bir soru.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Hocam ekstra bilgi olarak kişilerden biri gunluk yazmaya devam ediyor. Günlugu kgb ajanlari almış. Ya gizli bir silah deneyine denk geldiler ki gorgu taniklari ışık sacan birseyler gormusler. Acayop birsey oldu. Asil benim sorum kgbyi savunanlara. Abi olay trde olsa 9 kisi miti gorup veya turk askerink gorup kacar mi ? Sonucta insan bunlar ben olsam kacmam beni cadirda oldururler cesedim cadirda kalir kacismayiz yani. Bir yaratik tarzina asla inanmam ama inanasim geliyor. 2 kisi agaca cikmaya calismis dal parcalari bulunmus cunku. Bir cisim veya bir canli gorduler ve agaca cikmaya calistilar kacmak icin

TurkForces tarafından 05/Oca/15 03:03 tarihinde düzenlenmiştir

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Uludag sozlukte biri yazmis gayet mantikli geldi bana;

"Kurbanlarin disardan yara almadan ic organlarinin zarar gormesi ve kizlardan birinin dili olmamasi olayin basit bir soguktan olme vakasi olmasii zorlastiriyor.

dagcilik yapmis arkadaslar bilirler ki ben de oyle duymustum eger vucut isini korumak istiyorsan uyku tulumunun icinde ciplak uyumalisin. uyku tulumunun esas gorevi seni vucut isin ile isitmaktir bu yuzden elbise ile uyumaman gerekir. bu yuzden dagcilarin ciplak oldugu ihtimalini dusunuyorum.

cadiri icerden yirtarak cikmis olmalari ayri bir muamma. o standarlarda, soguga dayanikli olmasi gereken bir cadirin elle cart diye kolayca yirtiliyor olmasi cok zor, eger bunu yapabilmisler ise gercekten cok ama cok korkmuslar demektir ki bu diger bir soruyu ortaya cikariyor, neden normal bir sekilde fermari acip kacmak yerine cadiri parcalamak ile ugrassinlar ki? bu durumda benim aklima gelen secenek olayin detaylarinda da yazilmis oldugu gibi gecici korluk yasadiklari yonunde... 

bir sey oluyor, uyaniyorlar ama o da ne, hic birisi goremiyor, ve ayni zamanda tuhaf hissediyor ve tuhaf sesler duyuyorlar... cadir icinde karmasa ile uyku tulumlarindan firiyorlar bir kac tanesi normal fermuarli kapiyi bulsa bile diyerleri kendini disari atmak icin cadiri parcalayip kosmaya basliyorlar. 

cok korkan ve daha hizli kosanlari aradaki mesafeyi aciyor ve kayboluyor... yavas kosanlar ve birbirlerinin sesini duyanlar birbirlerini bularak hemen bir ates yakmaya calisiyorlar... daha sonra digerleri tekrar geri donup cadiri kontrol etmek istiyor. Hizli koştulari icin biryere carpiyorlar goremedikleri icin, kiriklar o yuzdn olusuyor. Dili kopan kisi ise muamma.

ormanin icinde kaybolanlari basina ne geldigi ise cozuldugu anda olay zaten cozulur."

TurkForces tarafından 05/Oca/15 03:24 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NonStop
    NonStop's avatar
    Erkek

https://eksisozluk.com/entry/42106439

şu entryde bahsedilen infrasound dalgası sanırım neden sapıttıklarını açıklayabilir ama çelişkiler çok fazla gece gece kıllandım görünce bende :D

darker than black...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    NonStop bunu yazdı

https://eksisozluk.com/entry/42106439

şu entryde bahsedilen infrasound dalgası sanırım neden sapıttıklarını açıklayabilir ama çelişkiler çok fazla gece gece kıllandım görünce bende :D

Hocam entrye baktim cogu sallamasyon. Belgeseldeki polis bizzat cadirin icerde  yirtildigink teslit eden adam. Ve bu adam dilinjn koptugunj da belgelerle acikliyor hepsi belgeli belgeselde var. 3.su o bolgeyi yasaklasa devlet herkez mutlaka gitmem isteyecek neden yasaklandi diye. Arada 15 gunluk surede kgb silah denem bolgesini veya her ne boksa o bolgeyi ck rahat imha edip veya tasiyip tekrar ziyaret edilebilr hale getirmistir. 

Ince bir detay: normalde vadinin ortasindan gitmeleri gerekirken sagli sollu uzanan daglardan en dik olani secip oraya gidiyorlar. Belgeselde de kamp liderinin hatask diyor bu duruma. Acaba gercekten hata mi yoksa birseyi gorup mu gidiyorlar. Onlari ceken birsey mi oluyor. 

Ve kamerayk yanina alan bir dagcininin cektigi som fotograf

http://ideastracker.files.wordpress.com/2013/11/800px-dyatlov_pass_incident_03.jpeg?w=700

bomba muhabbeti bu fotografa dayaniyor

TurkForces tarafından 05/Oca/15 03:37 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    blackmir bunu yazdı
    DadasAdam bunu yazdı

Tek mantıklı açıklaması: bunlar lsd/mantar türü birşey yuttular. 

Grup genç olunca illa bir şeytan vardır o grupta, akıllarına girmiştir içmişlerdir birşeyler.

Halüsinasyon etkisi karanlıkta çok daha etkili olur bunu yaşayan bilir akla hayale gelmeyecek şeyler görürsün karanlık ortamda.

Bu etkiyle artık ayı mı gördüler ne gördülerse çadırın içinde, topuk...

Çadırı yırtma sebebi : uyarıcı/uyuşturucu etkisi altındayken insanın şuuru bulanık olur. Alkollüyken bile fermuarının arasına cinsel organını sıkıştıranlar var.

Çadırın fermuarını açmayı becerememeleri normal bence...

Yuri Krivonişenko ve Yuri Doroşenko'nun kamp ateşini kuru odunlar yerine sedir ağacından kırdıkları yaş dallarla yaktıkları tespit etmişlerdir. Bundan dolayı gençlerin olay gecesi görme yetilerini kaybettikleri düşünülmektedir

artı görme yetilerini kaybedince iyice tırsmışlardır.  Korku öyle birşey ki biri kaçınca hepsini tetklemiştir.

gerçi kameralarını bulmuşlar içlerinde ne çıkmış açıklasalarmış uğraştırmazlardı

üzerilerindeki radyasyon ve kırılmış kemikleri açıklamıyor bu sav hocam. Ayrıca kör olan 4 kişi nasıl olduda BIRLIKTE yaklaşık 1 km öteye gidip, gittiği yeri kazabildiler.

Mantar olayını komple geçiyorum. Zira hepsi bilinçli adamlar. Hayati tehlikenin olabileceğini düşnecek adamlar. Ayrıca mantar işindede 9 kişinin birden çıkıp gitmesini açıklamıyor en fazla 2-3 kişi çıkar delirir felan ama diğerleri niye çıksın çadırdan. Hadi çıktılar dili niye kopuktu biirnin diğerinin gözler yoktu veya diğerinin kaburgaları kırık olmasına rağmen  dışarıdan her hangi bir yara izine darbe izine rastlanmadı?

ufo işi zaten hikaye "bilmiyorsak ufodur amk" demekten ileriye gidememek.

KGB olduğunu düşünüyorum. Zaten etrafta 7cm 7cm boyutunda füze parçası metal bir cisim bulunmuş.

Ve @SpectatorX

Sizin söyledikleriniz de mantıklı, saygı duyuyorum.

Ama bazı durumları sağlam kafayla yapılacak hareketler içermiyor.

Bu adamlar neden 1 km yol yürüsün, neden yeri kazsın, neden tehlike anında yakınlardaki bir köye veya ne bileyim yerleşim yerine gitmediler de dağda oyalandılar ?

Bir de kgb yapmış olsa neden iz bıraksın hocam ? Adamları götürüp kendi deney sahalarında istediklerini yapmak varken...

Bir zamanlar iki üç psikopat rus gencin videosu vardı hatırlarsınız belki. Yetişkin birkaç insanı ormanlık alana kaçırıp kafalarını kürekle falan eziyorlardı.

Değişik çeşitli işkenceler yapmışlardı.

Bunun gibi psikopatlara rastlamış olabilirler. 

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 5908 Toplam Mesaj: 27