E-Bay'den Araba Parçası Siparişi Vermek ?
-
Meliksah bunu yazdıMcM bunu yazdı
Sim kart yada benzeri bir ürün içeren tabletse kayıtsız olarak ülkeye girişi yasak olduğu için sorun yaşarsınız.. Bu ön bilgiyi paylaşıyım hocam.. Onun haricinde 170 euroluk normal bir tabletin gümrük vergisi %18'den 120-125 TL arası ödersiniz.. Ayrıca ürünü takip ederken PTT sitesinde gümrüğe giriş yaptığında ne kadar ödeme yapıcağınızda tam olarak takip sayfasında bildiriliyor size..
hacım ben direkt olarak gümrükten geçmiyor diye biliyordum. daha doğrusu 200 euroluk sim kartsız bir tabletin gümrükte kalma riski yok mudur?
Hocam ben ptt kargo ile aldığım ürünlerde hiç bir sorun yaşamadım.. Yarın ekran görüntülerini paylaşırım siparişlerin.. Tablet için de bir araştırma yapıyım bulduklarimi paylasirim sizinle..
-
ebaydan nasıl alış veriş yapıyorsun hocam?
gümrüğe takılmaz. takılırsa en kötü gümrüğe gider ödeme dekontu ibraz eder alırsın
-
mkyb bunu yazdı
Bilgilendirme için teşekkür ederim. 18 Euro'da kargosu var işte 140 lira falan yapıyor. Peki fotoğraftaki panel Türkiye'de ne kadar biliyor musunuz ? Tam tamına 450 lira işçilik hariç. Üstelik 2. el. Sıfırı 3.000 lira.
araç marka modeli nedir hocam. volvo mu?
-
sıkıntısız geçer hocam.
-
Hacı tnt ups gibi firmalarda nakliye uçak olunca takılmaz genelde ama Kara yolu ile gelirsek dünya kadar girer gümrükçü depo cart curt, senin aldığın yerde sıkıntı olmaz elemana söyle paketi fazla büyük sarmasın dikkat bile çekmez üzerine normal fiyatı yaz gitsin
-
Almanya'dan en ucuz kargo ile nasıl alınır? Bir tanıdık alıp yollayacak. Satıcı sadece Almanya içi gönderim yaparım diyor.
-
akrepkral53 bunu yazdımkyb bunu yazdı
Bilgilendirme için teşekkür ederim. 18 Euro'da kargosu var işte 140 lira falan yapıyor. Peki fotoğraftaki panel Türkiye'de ne kadar biliyor musunuz ? Tam tamına 450 lira işçilik hariç. Üstelik 2. el. Sıfırı 3.000 lira.
araç marka modeli nedir hocam. volvo mu?
Evet Volvo hocam.
-
Meliksah bunu yazdıMcM bunu yazdı
Sim kart yada benzeri bir ürün içeren tabletse kayıtsız olarak ülkeye girişi yasak olduğu için sorun yaşarsınız.. Bu ön bilgiyi paylaşıyım hocam.. Onun haricinde 170 euroluk normal bir tabletin gümrük vergisi %18'den 120-125 TL arası ödersiniz.. Ayrıca ürünü takip ederken PTT sitesinde gümrüğe giriş yaptığında ne kadar ödeme yapıcağınızda tam olarak takip sayfasında bildiriliyor size..
hacım ben direkt olarak gümrükten geçmiyor diye biliyordum. daha doğrusu 200 euroluk sim kartsız bir tabletin gümrükte kalma riski yok mudur?
Yurt dışından sakız bile gelse gümrükten geçmeden ülkeye giremez.
-
mkyb bunu yazdı
Almanya'dan en ucuz kargo ile nasıl alınır? Bir tanıdık alıp yollayacak. Satıcı sadece Almanya içi gönderim yaparım diyor.
Hocam öğrendiğin zaman buraya da yazar mısın fiyatının ne kadar tuttuğunun
-
ptt olayı tamamen şans ben pebble almıştım 250 dolar falandı vergi vermemiştim :D