E-Biko Ödüllü Browser Oyunu; _Hücre Savaşları_
-
Hocalar bunu "celoron" nickli mürid ve "buremba" nickli mürid beraber yaptılar ve ödül kazandılar bundan 5-6 ay önce.
Fakat, alçak gönüllü müridler sitenin varlığını TBT ta yazmadılar. ben de alçak gönüllü olmadığım için (:P) siteyi paylaşıyorum....
http://www.hucresavaslari.com/ -
spymafia'nın başına gelenler gelmesinde.
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
spymafia'nın başına gelenler gelmesinde.
başına gelenler derken??
-
150000 dolar ödülü vardı e-biko nun :)
-
harbiden hll süper fikir
çoluk çocuk oyun oyniim derken bilgilenecek ödülü haketmiş
-
bakalım nasıl bişi öğretici möğretici diyo bebe oyunu çıkmasında... hade bakem :D
-
Ulan bi an kendimi biyoloji dersinde hisseetm hemen cıktım uzak tutun bu oyunları benden :D:D:D:D
-
Ben kaydoldum fakat biyolojik terimlerden birşey anlamadım :/ Sadece çağrışım yapıyor :)
Bunun EA cılar için olanınıda yapın :p
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Ben kaydoldum fakat biyolojik terimlerden birşey anlamadım :/ Sadece çağrışım yapıyor :)
Bunun EA cılar için olanınıda yapın :p
-----------------------------ben feni ve biyoloji yi sevdiğim için çok manyak oynuyorum :D
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------ewt fakat yolsuzluk mu yapmışlar ne, sadece iki müride 1er altın madalya ve samsung e-250 (hafıza kartı yok) bi de netbook
-
aris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------ne 150 000 i ya :| ben 2005 Türkiye 2.si olmuştum yazılım kategorisinde. kıçı kırık bi telefon, 3 aylık sınırsız internet (o ara tbt ile tanıştım), visual studio, kitap vs. verdiler. 1. ye de ek olarak masaüstü pc veriyorlardı, ödül nasıl bu kadar yükselmişki :|