folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder E-Devlet Sifresi Bitmis?

E-Devlet Sifresi Bitmis?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:
    -----------------------------

Eveet neymiş, demek ki sayılar kümesi sonsuz değilmiş...

-----------------------------

BosphorusPasha

Neymiş sayılar kumesını devlet cogaltmıyormus :) Onuda devlet beklemeyıp bız cogaltmalıymısız... :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Şifre biter mi amk hemen panik oluyorsunuz :) her ptt şubesine sınırlı sayıda şifrelerin olduğu zarflar dağıtılır. muhtemelen talepler doğrultusunda tükenmiştir ve tekrar istenildiği takdirde merkezden alınır. Yoksa o rakamsal şifrelerin bitmesi matematiksel olarak imkansız. Oradaki angut memurda bunu anlatmak yerine "şifre bitmiş arkadaş" deyip seni sallamış işte.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Şimdi geçtiğimiz yıl olması lazım, gidip PTT'ye şifremi aldım, girip inceledim E-Devlet uygulamalarını, iyi lan dedim bıraktım öyle. bi gün bir de baktım kabul etmiyor şifreyi :D gittim yine PTT'ye, şifre istedim, 1 TL dediler, alıp geldim, değiştirdim, sonra baktım yeni şifreyi de, eskisini de kabul etmiyo. ertesi gün okula yazı göndermiş tanıdık bi abla "eksik 9 tl almışız Can'dan, bi uğrayıversin :)" sonra gittim, dedim maalesef giriş yapamıyorum, yapılabilecek bir şey yok, yenisini alacaksın dediler, müşteri hizmetlerini aradım, telefonda bana "beyefendi yaşadığınız sorunla ilgili kayıt oluşturuyorum; fakat şunu belirtmeliyim, eğer problem sizden kaynaklandıysa, tarafınıza hiçbir dönüş yapılmayacaktır" dediler :) neyse 9 tl daha bayıldım, aradan 2-3 gün geçti kabul etti şifreyi.

Twitter: @CanKirca
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

3. gitmemde alabilmiştim bende şifreyi

Toplam Hit: 2065 Toplam Mesaj: 15