E-İmar Sitelerinden Data Çekme
-
merhaba
http://212.174.140.38:8080/EImar/
bu tarz sitelerden imar durum haritalarını çekebilirmiyiz?
teşekkurler
-
Netcad'in google earth eklentisi şeklinde olduğu için zor olduğunu düşünüyorum. .ncz olarak kaydetmek ?
-
Heryerimi istiyosun yoksa istedigin ozel bi ilce varmı?
-
istanbulun tamamı olabilir mesela mümkünmüdür şeyhim
-
bana da lazım olabilir mesajım bulunsun
-
Her belediyenin sistemi farklıdır. Bu adres sadece küçükçekmece için.
-
HolyOne bunu yazdı
Heryerimi istiyosun yoksa istedigin ozel bi ilce varmı?
şeyhim tüm türkiye olursa tadından yenmez hani :)
-
hacım ben onunla alakalı bir proje düşünmüştüm daha önce. Bütün türkiyenin güncel imarını çekecekti.
Ama sitelere girince kullanılamaz vs. görmüştüm sanırım sonradan vazgeçtim. ayrıca imarlar vs. ilçe ilçe alınması gerekli
-
Konuyu gizlense daha iyi olabikir
-
androidde pasor var işinizi görür mü ?
-
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Harita Daire Başkanlığının harita sistemi var kendisine ait; google dan bağımsız çalışıyor, onlarda bayağa veri var fakat orası dahi eksik 1000 lik planlarda...
Yani TR genelini sağlıklı çekmek mümkün değil, 1000 lik plan ve altında her belediye için ayrı ayrı uğraşman gerekir.
Hee sen diyorsan ki kesenin ağzını açarım o zaman konuşulur fakat tr bazında değil il bazında da değil ilçe bazında. Zira bu veriler bayağa büyük ve sadece map ten oluşmuyor. 1900 lü yıllara kadar mülkiyeti görebiliyorsun. kaç kere düzeltme olmuş ne zaman 10 000 5 000 1000 planı yapılmış, önceki sahipleri kimlermiş, vasıf değişiklikleri hangi tarihlerde olmuş vs vs...