E İnanmak Lazım Folluktan(*Ötten) Bildiriyor Çünkü !
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bu olayı sadece sabah gazetesi yazdı.
Ama herkesin yazması gerekirdi. Buna dair belgeler yayınlandı çünkü : )
Ayrıca dünkü manşet daha farklıydı sabah gazetesinin. Bu perşembe günkü olabilir. Bide hüriyete bakacaktın. Ergenekon namına manşette yazı yok : )
Ya benim anlamadığım böyle, karikatür, söylenti zırva şeyler çıkarıp AKP hükümetini anca böyle karalamaya çalışılması : )
Helal olsun tayyipe, aslansın diyorum. Başkada bişey demiyorum.
Ayrıca dünkü manşet daha farklıydı sabah gazetesinin. Bu perşembe günkü olabilir. Bide hüriyete bakacaktın. Ergenekon namına manşette yazı yok : )
Ya benim anlamadığım böyle, karikatür, söylenti zırva şeyler çıkarıp AKP hükümetini anca böyle karalamaya çalışılması : )
-----------------------------
hoca tekel ozellestirilmesi,telekom ozellesitirilmesinde neden meydana cikip yorum yazmiyorsunuz , tayyibi oradada elestiriyoruz orada neden cevap vermiyorsunuz ? somut seyleri konusalim :D ayrica hoca dalga gecmiyorki gazte kendi kendiyle, turkcell in reklamini yilmaz ozdil yakalamis guzel bir tesaduf diye :D -
Hoca ben özelleştirilmeleri savunuyorum. Telekom yavaş yavaş aklı başına geliyor... Özelleşmese koyacaktılar bize.
Hatta ben keşke (bize insan gibi davranılsın diye) birkaç yerin özelleşmesini bile istiyorum. Özelleşmesinde cem uzan gibiler başlarında durup onlar yesin :| Yok arkadaşım yok..
Ayrıca Nazlı Ilıcak Atatürk'e hakaret etmez. Benim anladığım kadarıyla...
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Hoca ben özelleştirilmeleri savunuyorum. Telekom yavaş yavaş aklı başına geliyor... Özelleşmese koyacaktılar bize.
Hatta ben keşke (bize insan gibi davranılsın diye) birkaç yerin özelleşmesini bile istiyorum. Özelleşmesinde cem uzan gibiler başlarında durup onlar yesin :| Yok arkadaşım yok..
Ayrıca Nazlı Ilıcak Atatürk'e hakaret etmez. Benim anladığım kadarıyla...
-----------------------------"Atatürk bugün olsaydı nolurdu sizden utanırdı bee" diyenlere Atatürk güzel bir hatıraydı geçti gitti ne diye ikide bir olsaydı böyle derdi oslaydı şöyle derdi diyorsunuz anlamıyorum dedi...
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------"Atatürk bugün olsaydı nolurdu sizden utanırdı bee" diyenlere Atatürk güzel bir hatıraydı geçti gitti ne diye ikide bir olsaydı böyle derdi oslaydı şöyle derdi diyorsunuz anlamıyorum dedi...
-----------------------------Güzel demiş... Atatürk'te böyle denmesini isterdi zaten.
Bi reklam var bitiyorum ben o reklama, Atatürk'ün bir sözü var beni övme sözlerini bırakın gelecek için ne yapacağız onu söyleyin diye : )
Ben bu yazısında bi hata göremedim :|
Hatta Atatürk Olsaydı bunlarla gurur duyardı:
1- Yıllarca zarar eden ve hazineye yük olan Ziraat Bankası, 2006 yılında 2,1 milyar YTL kar etti ve Türkiye’nin en karlı kuruluşu oldu. Banka, 2006 yılında devlet hazinesine 2,4 milyar YTL kaynak aktardı. Ziraat Bankası, 2005 yılında Avrupa’nın 1. Dünyanın 9. en karlı bankası haline geldi.
2-Halk Bankası, AK PARTi iktidarında hazineye yük olmaktan çıkarak destek sağlayan bir kurum haline dönüştü. 2006 yılında bankanın Hazine’ye aktardığı miktar 1 milyar 187 milyon YTL’ ye ulaştı.
3-Faiz oranı, yüzde 62,7 düzeyinden yüzde 18,1 düzeyine kadar indi.
Bunlar uzar gider... -
Hoca ziraati ozellestirme mucadelesi veren akp dikkatini cekerim.Telekomu 2yillik karina satan akp , tekeli 1yillik karina satan akp , limanlari beles satan akp , sonra gel ozellestirme yanlisi ol :D biz baska memlekette yasiyoruz hicbirseyden haberimiz yok , telekom 90milyar dolar a satildi zaten ,tekel 30milyar dolara satildi...ama biz bilmiyoruz :|
-
Özellestirme iyi olmus gibi konusma.Hepsi bedavaya gitti neredeyse.Hem 10 sene sonrasını düsünebiliyormusun.Yakında yolları falan özellestireceklermiş.
-
tamamen karalama...
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------hoca takım tutar gibi parti tutmaktan vazgeç
herkesn x dediğine y diyince bi farklılık marjinallik olmuyor.Yaşın ne kadar varda tecrübe sahibisin siyasette onuda bilmiyorum.
ama senin nasıl takım tuttuğunu biliyorum :)
bkz:fb-sevilla macı
bkz:fener elesin fenerli olucam
bkz:???
-
fasulye seviom seni :B
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------hoca takım tutar gibi parti tutmaktan vazgeç
herkesn x dediğine y diyince bi farklılık marjinallik olmuyor.Yaşın ne kadar varda tecrübe sahibisin siyasette onuda bilmiyorum.
ama senin nasıl takım tuttuğunu biliyorum :)
bkz:fb-sevilla macı
bkz:fener elesin fenerli olucam
bkz:???
-----------------------------Tahribatın %90 ı bi görüşü savunuo die kalan %10nun da onlara katılması gibi bişi saçma sapan abudik gbidik bir düşünce... Ayrıca onun inandığı ile sizin inandığınızın da %100 geçerlilik payı yok çünkü recep tayyip erdoğan vatan haini die bi karar çıkarılmadı hoş çıkarılsa bile yine onu savunacaklar çıkacaktır... O yüzden böyle bir suçlama yapmak bana saçma geliyor...