E-Klavye Tescillendi! (Yorumlarınızı Merak Ediyorum)
-
İsim yanlış bence.
15 Temmuz Şehitler Klavyesi olmalıydı.
-
eminim şu adamın masa başında verdiği pozlara yeterli zoom yapıp baksak net QWERTY çıkar klavyesi
(not yapmadım tabiki)
-
tolgasen bunu yazdı
İsim yanlış bence.
+1
-
tolgasen bunu yazdı
İsim yanlış bence.
+9 tespit gibi tespit.
Hayır yani ileride götlerinden yeni bir klavye uydurmayacaklarını bilsek eyvallah da .. F klavye çıktı ona zararlı denildi şimdi E klavye çıktı. 29-2 = 27 bu da demek oluyor ki daha 27 tane klavye çeşidi keşfedilmeyi bekliyor. Biz kiminkini yalarsak kendi harfimizde klavye uydurabiliriz acaba ?
Ek olarak E klavyeden CTRL + ALT + 99 yapınca klavye Allahın 99 ismini sayabiliyor olmalı. Ya da ne bileyim CTRL + ALT + UA yapınca uzun adamın adını söyleyerek zikir çekebilmeli.
dcpromo tarafından 08/Tem/17 11:22 tarihinde düzenlenmiştir -
YeniHarman bunu yazdı
Peki bir faydası oldu mu? Bilgisayar neysede, telefon ve tabletlerde klavye muhabbetini gereksiz buluyorum.
Zira klavyelerinde akıllı öneri var. Yanlış yazsam bile düzeltiyor, kelimenin peşine kelime öneriyor vs.
Tek parmak ile yazma yani swype olayı var.
Kaldı ki birde sesli yazdırma olayı var. Bu sesli yazdırmayı ilk Google Android 2.1 ile getirdi ancak yıllardır aynı. iOS'ta öyle değil ama.
Atıyorum ; Yoldayım geliyorum noktalama işareti. cümlesini
Yoldayım geliyorum (.) olarak yazıyor. Noktalama işaretlerini anlıyor iOS.
Android'te ise klavye olarak SwiftKey'i öneririm. Kelime önerileri çok başarılı ve zamanla sizin yazdıklarınızı ezberliyor. Kişiye göre kelime önerisi sunmaya başlıyor. Konuştuğunuz kişiyle en çok hangi kelimeleri kullanırsanız onları öneriyor. Başka kişide önermiyor.
Şimdi bu, bunları niye anlatıyor demiş olabilirsiniz.
Diyeceğim o ki Amerikayı yeniden keşfetmeye ne gerek var? Bir kaç milisaniye hızlı yazmak için milletin alıştığı klavyeyi değiştirmeye kalkmanın manası ne?
mkyb tarafından 08/Tem/17 13:58 tarihinde düzenlenmiştir -
E-Klayve derken ??? Q ile başlıyor bu amk
-
mkyb bunu yazdıYeniHarman bunu yazdı
Peki bir faydası oldu mu? Bilgisayar neysede, telefon ve tabletlerde klavye muhabbetini gereksiz buluyorum.
Zira klavyelerinde akıllı öneri var. Yanlış yazsam bile düzeltiyor, kelimenin peşine kelime öneriyor vs.
Tek parmak ile yazma yani swype olayı var.
Kaldı ki birde sesli yazdırma olayı var. Bu sesli yazdırmayı ilk Google Android 2.1 ile getirdi ancak yıllardır aynı. iOS'ta öyle değil ama.
Atıyorum ; Yoldayım geliyorum noktalama işareti. cümlesini
Yoldayım geliyorum (.) olarak yazıyor. Noktalama işaretlerini anlıyor iOS.
Android'te ise klavye olarak SwiftKey'i öneririm. Kelime önerileri çok başarılı ve zamanla sizin yazdıklarınızı ezberliyor. Kişiye göre kelime önerisi sunmaya başlıyor. Konuştuğunuz kişiyle en çok hangi kelimeleri kullanırsanız onları öneriyor. Başka kişide önermiyor.
Şimdi bu, bunları niye anlatıyor demiş olabilirsiniz.
Diyeceğim o ki Amerikayı yeniden keşfetmeye ne gerek var? Bir kaç milisaniye hızlı yazmak için milletin alıştığı klavyeyi değiştirmeye kalkmanın manası ne?
Klavyede millileşme yapalım diyorlar ama klavyeye yazı yazan parmaklarla R4bia işareti yapıyorlar alfnlaşkjsfşas R4bia işaretinin müslüman kardeşler adlı terör örgütünün işaretini olduğunu bilmeyen kişi oranı iddasına girerim %99,8 dir.
-
SkynetX bunu yazdı
E-Klayve derken ??? Q ile başlıyor bu amk
Haklı isyan Emuğa Qyim askdjnflkasdf
dcpromo tarafından 08/Tem/17 14:14 tarihinde düzenlenmiştir -
bu ne lan simdi ?
-
olmamış rakamlar
9 8 7 6 5 4 3 2 1 0 şeklinde olmalıydı çok yanlış yapmışlar çok
hakikaten ne faydası var şimdi bunun q ya alışan q da f ye alışan f de yazsın.