E Mail İzleme - Kontrol

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    selam  readnotify.com dışında başka ücretsiz e mail kontrol sitesi adı bilen duyan varmı, burada ilk 25 mail yada 15 gün için bedava ondan sonrasına ücret talep ediliyor

:) mutluyum, huzurluyum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

tam olarak ne yapıyo anlamadım ama firefox eklentisi olarak webmail notifier var

aradığın şey olabilir 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    mail2web.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    bu tek bir accounttan tüm maileri kontrol etmeyemi yarıyor nedir eğer öyleyse bunu pop, imap ayarlarından da yaparsın 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

arkadaşlar belki aranızda bilmeyenler vardır  biraz açıklayayayım, bu readnotify.com adlı site kısaca email izlerini takip ediyor, örnegin gönderdiginiz e mailin ne zaman saat kaçta hangi ip den okundugunu, gönderdiginiz mailin forward edilip edilmedigini, yada kaç kez açılıp olundugunu gönderdiginiz maili gönderdiginiz kişinin başka kimlere gönderdigini ögrene biliyorsunuz, kullandıgı dil ve web tarayıcısının ne oldugu ve versiyonu maili açan kişinin ip nosu ;) gibi bi sürü ıvır zıvır detayı var

nasıl kullanıldıgına gelince bu sitede mail adresiniz ile bir hesap açıyorsunuz o kadar, sonrası için örnegin mail yollayacaksınız mailinizi yazdıktan sonra adres satırına göndereceginiz kişinin mail adresinden hemen sonra .readnotify.com yazıyorsunuz (hasan-bilmemkim@hotmail.com.readnotify.com )  gibi, bundan sonrada maili yolluyorsunuz, karşı taraf bu maili aldıgında readnotify.com gibi zımbırtılar görmiyecektir

peki nasıl çalısıyor, anladığım kadarıyla sistem mail içeriginin içine (readnotify.com) bu maile kullanıcının göremeyecegi küçüklükte bi resimcik ekliyor  maili gönderdiginiz kişi bu maili açınca otomatikman mailin içindeki küçük resimide eçmış oluyor böylelikle detaylar ögrenilmiş oluyor

şimdi gelelim sorunumuza buraya kayıt olunca özellikleri 25 kez kullanma yada 15 gün ile sınırlı yoksa para istiyor, ücretsiz hizmet veren bi site yada yine mail açıldıgı anda ipsini ve zamanını haber verebilecek bi uygulama lasım

buraya kadar okuyabilen :P müritlerden hiç bedava servis bilen varmı onu sorcam

:) mutluyum, huzurluyum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek
    Vay be böyle bi şeyin olsa olsa istihbataratta falan olduğunu düşünürdüm, demek free bile varmış vay anasını.... 

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    maillerde o yüzden tanımadığınız kişiden gelen maillerdeki resimleri göster gösterme mevzusu var hıı gösterme demessen yine bilemez eğer bumantıktaysa

şöyle bir şey düşündüm bu sistem veb sitenize kuracağınız bir log sistemiyle olur hani forumlarda imzalara eklerler ip adresin bu tarayıcın bu işletim sistemin bu diye bilgi alan resimler aynısının log tutanından php yada asp den anlayan arkadaşlar yaparlar resim boyutu çok ufak olur her gönderdiğin maile ufacık eklersin gözükmez aynı bilgileri elde edersin sitene loglar kaydolur hemde beleş

olur mu sizce

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atillla
    Atillla's avatar
    Erkek
    lazım olucak bir bilgi,tesekkürler arkadaslar,

Bilgi güctür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atillla
    Atillla's avatar
    Erkek
    Arkadaslar peki bildiğim bir mail var ve bu mail hangi sitelerde kulanılmış bunu nasıl öğrenebiliriz bir arkadasımız boyle bir konu acmıstı ama bir türlü bulamadım mail yazıyorduk kayıtlı olduğu siteleri gösteriyordu .

Bilgi güctür.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek
    ilginç bir bilgi.lazım olur
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Atillla bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaslar peki bildiğim bir mail var ve bu mail hangi sitelerde kulanılmış bunu nasıl öğrenebiliriz bir arkadasımız boyle bir konu acmıstı ama bir türlü bulamadım mail yazıyorduk kayıtlı olduğu siteleri gösteriyordu .
    -----------------------------

http://www.tahribat.com/haberlist.asp burdan araştırırsan bulabilirsin. 

edit: 20 kere düzenledim haberlist.asp yine <aberlist.asp olarak açılıyor, o kısmı düzelt hoca. 

jack daniels 160 yaşında
Toplam Hit: 9253 Toplam Mesaj: 23