E-Posta Yı SMS Olarak Almak Mümkün Mü?
-
Bilen bilir SNMP adaptörü diye bir parça var. Biz bunu Güç kaynağı için kullanıyoruz. Güç kaynağında belirttiğiniz olaylar meydana gelince e-posta atabiliyor. Misal aküler %85 boşaldığında e-posta at veya yük kritik değeri geçtiğinde e-posta at gibi menüleri var. Sadece e-posta değil güç kaynağını internetten yönetmek gibi birsürü başka işte yapabiliyor ama şu anda e-posta ile ilgileniyorum.
E-posta yı istediğin formatta oluşturabiliyorsun. Hiç alakasız mesaj ve formatta olabiliyor. Giriş enerjisi kesildikten 4 dk sonra e-posta at deyip içerik olarakta "na'ber lan sinek" yollayabiliyor. Bu e-postaları SMS olarak da almak istiyorum. İnternette böyle bir site varmı? Ücretli de olabilir.
SNMP kullanan başkaları varsa irtibata geçmek isterim. Aletin çok özelliği var a.q.
-
zamanında bir sms sitesi pop3 destekli eposta adresine bağlanıp yeni gelen mailleri sana sms olarak atıyordu, tabi bu yıllar önceydi şuan sitenin adresini bile hatırlamıyorum hatırlasam bile muhtemelen çökmüştür, fikir olarak aklında bulunsun diye yazdım sms şirketleriyle bağlantıya geçebilirsin.
-
Gmailde sanırım var böyle bişey
-
ben kendi e-postalarımı web üzerinden 5dk'da bir kontrol ettirip kendime sms attırıyorum. hem de bedavaya. :) 1, 1.5 hafta filan beklersen scripti paylaşacağım. yalnız phpve cron destekli bir hostun olması gerekiyor.
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------
ben kendi e-postalarımı web üzerinden 5dk'da bir kontrol ettirip kendime sms attırıyorum. hem de bedavaya. :) 1, 1.5 hafta filan beklersen scripti paylaşacağım. yalnız phpve cron destekli bir hostun olması gerekiyor.
-----------------------------Bekleme modundayız haberin olsun.
-
x-files bunu yazdı:
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------hacı işler halde kendisi de aklımda bir fikir oluştu şimdi. acep dağıtsam mı, yoksa bir site yapıp onun üzerinden mi hizmeti sağlamalarını sağlasam insanların. sonuçta cron'a eklemesi ve php'de ufak tefek ayar yapması gerekiyor kullanacak olan kişinin. ama iki kötü durum var. biri ben olsam kimseye güvenip şifremi vermezdim, diğeri de adam girer işini halleder daha da uğramaz siteye. :)
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------Ama bu çok ayıp, paylaş tabi ...
-
Buremba bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------hacı işler halde kendisi de aklımda bir fikir oluştu şimdi. acep dağıtsam mı, yoksa bir site yapıp onun üzerinden mi hizmeti sağlamalarını sağlasam insanların. sonuçta cron'a eklemesi ve php'de ufak tefek ayar yapması gerekiyor kullanacak olan kişinin. ama iki kötü durum var. biri ben olsam kimseye güvenip şifremi vermezdim, diğeri de adam girer işini halleder daha da uğramaz siteye. :)
-----------------------------ben olsam bende vermem ve hatta canlı adresimi piyasaya düşmesinede izin vermem hergün binlerce mail gelir diye düşünürüm :s
ama paylaşırsan rep veririm :D açık kaynak yap belki geliştirende olur
-
Buremba hocam kullandığın sms servisi hangisi ki?
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------bilinen bir servisin bilinmeyen bir özelliği. :) yalnız apileri çok zor kendilerinin çözmeye uğraşırken sabahlamışım farkında değilim. :)
-
Buremba bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
-----------------------------bilinen bir servisin bilinmeyen bir özelliği. :) yalnız apileri çok zor kendilerinin çözmeye uğraşırken sabahlamışım farkında değilim. :)
-----------------------------Sen adres ver ben de sabahlarim sıkıntı değil :D