E-Sigara Nereden Alabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    Meliksah bunu yazdı

Müsadenizle UPUP.

Beyler ben normal sigarayı yaklaşık 7-8 ayda, 2-3 haftada bir vozol alarak bıraktım diyebilirim. Artık paket aldıktan sonra aşırı rahatsız ediyor beni. Nefesim daralıyor, onun yerine vozol alıyorum. Ama artık çok maaliyetli olmaya başladı. Şöyle sağlam bir elektronik alayım da, topluca likit alayım öyle kullanayım diyorum. Gerçi atomizer, coil vs vs bir çok dalgası varmış ama hiç bir şeyini bilmiyorum. Bana basit, dumanı nargile kadar olmasa da olur, vozol tadında bir şeyler lazım. Hatta aromasız bile olsa daha iyi bile olabilir diye düşünüyorum. Vozol bitmeye yakın yanık olmaya başlıyor, boğazda tat vs bırakıyor. Bunlarda aynı muhabbet oluyor mu, yoksa coil değişip devam ediyor muyuz? En çok tutan, parçası en kolay bulunan marka model vs neler önerirsiniz? Nerelerden almayı önerirsiniz?

@Baturay_Turkmen hacı bulabildin mi bir şeyler aldın mı?

Likiti kolay dolan voopoo drag s aldım. Telegram kanalı var oradan. Bu tip güzel. Atomizer ve coil haricinde oynar parçası yok. Likiti atomizere doldurup direk vozol gibi içiyorsun.

Ne Mutlu Türk Doğana..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

ne arıyorsun hocam yardımcı olabilirim. Silivrideyim elden de teslim edebilirim.

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam bende şöyle bir set mevcut eğer işini görürse uygun fiyata verebilirim.

https://www.tahribat.com/forum/satilik-smok-v8-baby-atomizer-coil-ve-rba-coil-256800

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Meliksah bunu yazdı

Müsadenizle UPUP.

Beyler ben normal sigarayı yaklaşık 7-8 ayda, 2-3 haftada bir vozol alarak bıraktım diyebilirim. Artık paket aldıktan sonra aşırı rahatsız ediyor beni. Nefesim daralıyor, onun yerine vozol alıyorum. Ama artık çok maaliyetli olmaya başladı. Şöyle sağlam bir elektronik alayım da, topluca likit alayım öyle kullanayım diyorum. Gerçi atomizer, coil vs vs bir çok dalgası varmış ama hiç bir şeyini bilmiyorum. Bana basit, dumanı nargile kadar olmasa da olur, vozol tadında bir şeyler lazım. Hatta aromasız bile olsa daha iyi bile olabilir diye düşünüyorum. Vozol bitmeye yakın yanık olmaya başlıyor, boğazda tat vs bırakıyor. Bunlarda aynı muhabbet oluyor mu, yoksa coil değişip devam ediyor muyuz? En çok tutan, parçası en kolay bulunan marka model vs neler önerirsiniz? Nerelerden almayı önerirsiniz?

@Baturay_Turkmen hacı bulabildin mi bir şeyler aldın mı?

bi anda 2010'lar gözümde canlandı mübarek :D

sen benim emaktar gitarı hayata döndür bende sana set çözeyim. yok mu eski yılların hatrı :D

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AndrevMask
    AndrevMask's avatar
    Homo

Elimde temiz orj istick pico var. Kılıf ve bir de ida rta mtl içim ato ile beraber verebilirim.

Herkesten, her şeyden umudunuzu kestiğiniz bir anda belki de kurtarıcı sizsinizdir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

sigaraya para mı verilir kuru ot bulup gasteye sarıp iç daha iyi

www.gramaltinnekadar.com
Toplam Hit: 1157 Toplam Mesaj: 17
elektronik sigara