E-Sigara Öneri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek
    Genki bunu yazdı

Niye kenara koyulsun aga, ben günde 2-3 kafa nargile içen adamdım nargileyi bıraktırdı bana

1000 liradan fazla kârım var sadece nargileden

Damak tadına uygun düzgün bir likit ile bırakılacağını sanmıyorum

Nikotin işini nasıl çözüyorsuN? Evde nargile yapmaktan gına geldi artık dışarıya da para yetişmiyor. Likiti alınca içinde nikotin yüzünden bağımlı olmayacak mıyız? Cahilliğime ver çok bilgi sahibi değilim. Kullandığın cihaz nedir?

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı
    Genki bunu yazdı

Niye kenara koyulsun aga, ben günde 2-3 kafa nargile içen adamdım nargileyi bıraktırdı bana

Nikotin işini nasıl çözüyorsuN? Evde nargile yapmaktan gına geldi artık dışarıya da para yetişmiyor. Likiti alınca içinde nikotin yüzünden bağımlı olmayacak mıyız? Cahilliğime ver çok bilgi sahibi değilim. Kullandığın cihaz nedir?

İstersen nikotinsiz likit alabilirsin.

Ayrıca smok alien cihazı tavsiye etmiyorum. kronik sorunlu cihaz. revenger alabilirsin.

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Revenger'da sıçratma önleyici bir ızgara vardı yanlış hatırlamıyorsam, onu deneyebilirsin. Ama genel olarak ateşliden e-sigaraya geçmek isteyenlere tavsiyem Troy gibi MTL bir atomizer alıp likitlerini de kendileri yapmaları.

1 yıl olacak bu şekilde dandik bir modla kullanıyorum (pico) ve hala son derece memnunum. 

Ekonomi konusunda sigara ile aynı para demiş mürit. Günde 2 paket kemiksiz içerdim ben (aylık 600 tl yapıyor şuan). E-sigaranın giderleri bu şekilde. Likitler bitmeye yakın sipariş geçiyorum;

https://prnt.sc/k4nlkc 

Ne istediğinizi bilmeniz en anahtar nokta e-sigara konusunda. 

Nargileden e-sigaraya geçtiyseniz performanslı, çift pilli bir mod (250-300 watt) & atomizer, pastane ve meyve aromalı, 0mg nikotinli likitler, yedek piller, şarj cihazı vs. işinizi görür. Fantazi yapıp değişik aromalar dener, ejderha gibi buhar çıkartarak eğlenebilirsiniz.

Ama normal sigaradan geçiş yaptıysanız üstteki setup sizi tatmin etmez. En fazla 1-2 ay götürür sonra sıkılırsınız muhtemelen (Sıkılmayan da çok var ama ben bırakanlar için yazıyorum bunu). Ekonomik de olmasını isterseniz size şunlar lazım;

- Herhangi bir mod (tek pilli pico, smok al85 vs yeterli)

- Troy gibi MTL (sigara içim) bir atomizer (Nautilus 2 gibi hazır coilli de olabilir ama hazır coilli atomizerler daha masraflı olur. En son ne zaman tel ve pamuk aldığımı unuttum hala çoğu duruyor)

- Tütün aromalı likitler (Likiti de kendiniz yapmanız için kimyager olmanız gerekmiyor. Nbase'e gerekli oranda aroma katıp çalkalayın 1-2 haftaya hazır. Nikotin olarak 12mg kullanıyorum.)

Şuan ateşli sigaraya kıyasla e-sigara daha çok keyif veriyor bana. Kahvemi demleyip canım hangi aromalı likiti çekerse koyup içiyorum. En yeşilaycı insanların yanında bile rahatlıkla içebiliyorum.

Bunu bırakmayı da düşünmüyorum kısa vadede, ileride nikotin miktarını düşürürüm. Ateşlinin maliyetini, leş gibi kokusunu, masanın üstünü bitki örtüsü gibi kaplayan küllerini düşündükçe hiç cazip gelmiyor zaten. 

fatX tarafından 10/Tem/18 13:12 tarihinde düzenlenmiştir

Altan naptın oğlum :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı
    Genki bunu yazdı

Ben 6mg nikotinli kullanıyorum , nikotinsiz olanı var onuda kullanabilirsin.

60 ML tüp 25-30 gün gibi gidiyor bana (75 TL+5 tl kargo)  pek bağımlı olduğum söylenmez. Öyle olsa bile 30 günde içtiğim nargile parasının yanında hiçbir şey.

Ha birde 1 coili 1 ay falan kullanıyorum, oda 3 tanesi 55 tl.

Aylık ortalama bana masrafı likit + coil taş çatlasın 100 kağıt.

Kullandığım cihaz vaporesso revenger.

Kullandığım likit eliquid relax 6mg

Nargileyi genelde kapi veya anason içerdim, tüm nargile isteğimi bastırdı. Hatta nargileden tiksindirdi bile diyebilirim.

Çok nadir likitim , coilim biterse gider bi nargile söylerim 10-15 fırt alır yancı arkadaşlarla paylaşırım. Çünkü hiçbir şekilde e-cügaramın çıkardığı buhar kadar duman çıkartamıyor, aromayı veremiyor.

S*ktimin közü ile uğraşma derdin yok, 1 gün haz alarak içtiğin nargileyi , ertesi gün aynı şekilde bulamama derdin yok, tütün getirtme derdin yok, sipsisiymiş , marpucuymuş, harbilemesiymiş, suyunu değiştirmesiymiş bunların hiç biri ile uğraşmıyorsun :D Dolduruyorsun, içiyorsun.

4 adet pil + nitecore sarj aleti aldım , değişmeli sarj ediyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

hocam araba parası harcadım elektronik sigara işine  bir süre sonra bırakıyorsun köşeye haberin ola.

xylg nin dediği gibi 2. el birsürü temiz cihaz var. 300 liraya alan 100 liraya zor satıyor. 

benim gibi kendinle kavga edip ne yapıp ne edip şekeri, sigarayı, aburcuburu, stresi bırakman lazım.

çok zorlandım kendimle çok savaştım ama rahatladım şimdi . evde bir kutu elektronik sigara malzemesi var hepsi çöp.

içmeyecen öleceğinide bilsen içmeyecen. krizlere de girsen duvarlarıda kemirsen içmeyecen.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eraycnar
    eraycnar's avatar
    Erkek

Hocam çok güzel yazmışsın :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

hocam araba parası harcadım elektronik sigara işine  bir süre sonra bırakıyorsun köşeye haberin ola.

xylg nin dediği gibi 2. el birsürü temiz cihaz var. 300 liraya alan 100 liraya zor satıyor. 

benim gibi kendinle kavga edip ne yapıp ne edip şekeri, sigarayı, aburcuburu, stresi bırakman lazım.

çok zorlandım kendimle çok savaştım ama rahatladım şimdi . evde bir kutu elektronik sigara malzemesi var hepsi çöp.

içmeyecen öleceğinide bilsen içmeyecen. krizlere de girsen duvarlarıda kemirsen içmeyecen.

siz ne alıyorsunuzda böyle yok araba parası harcadım yok ,ev taksidi harcadım diyosunuz anlamıyorum

1.5 senedir e-sigara kullanıyorum ve gayet rahatım.

1.5 senedir sigara içiyor olsaydım 7100 tl harcama yapıcaktım.

300 liralık makina kullanıyorum ve kendi liktimi üretip ayda ortalama 70 tl harcıyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    xylgn_ bunu yazdı

hocam hiç bulaşma derim. forumlara gruplara vs bak alanlar zaten hemen satıyor. ilanların çoğu 1-2 aylık yeni sayılabilecek cihazlar. sigaradan ucuz filan değil sigarayla aynı para ve cihaz bozulursa 30-35 paket sigara paran cihazla beraber çöpe gitcek. onu da geçtim içerisine kimyasal gliserin basıyorlar bu da vücuda çok zararlı. içerisindeki aromadan ötürü tadı güzel gibi geliyor ama vücuda zararı çoktur. internetteki sigara bıraktırma muhabbetleri hikaye zaten böyle bir amacın varsa sigara böyle bırakılmaz.

Temelde bileşenleri bitkisel gliserin, propilen glikol ve nikotindir.  Dünyada araştırmaları yapılmış ve normal sigaraya oranla daha az zararlı olduğu da kanıtlanmıştır.( Bbc Elektronik sigara belgeseli)

Elektronik sigarayla normal sigarayı bırakanların oranı da azımsanmayacak derecede. Uçuk fiyatlar kısmı da tamamen kişiye bağlı bir olay. Pico 75 watt bir mod ile başlayıp kendi likitini yaparsan her halükarda normal sigaraya harcadığının üçte birini ancak harcarsın. 

Kaldı ki 2 gün içinde tat alma ve koku duyunda da ciddi şekilde iyileşme görülüyor. 

Demem o ki kulaktan dolma bilgilerle insanların hevesini kaçırmayın. 

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

Elimde cuboid 200w mod ve griffin 22 atomizer var cift pil (sony) sarj cihazi filan mevcut temizdir urunler. Atomizerin yedek cami cantlari filan bile duruyor. Arastir bak hocam kafana yatarsa ve almak istersen satarim. Yanina biraz likit pamuk tel driptip filan eklerim sorun olmaz. Neden satiyorsun dersen ato olarak rda kullanmak istiyorum mod icinde biraz daha ust bi segment almaya niyetim var maksat hobi. 

Edit: ayrica genkiye katiliyorum 3 yil belki fazla oldu nargile icmedim sirf nargile yerine bile alip evde kullanilabilir. Agiz tadina uygun likit denk geldikten sonra birakilmiyor ama cogu kisi ucuz bi cihaz aliyor yanina 5 liralik likiti alip yok tat vermedi diyor. Cuttwood filan dene bak bakalim tat veriyor mu vermiyor mu :/

Hocam kaç para istiyorsun ?

İndia İndia !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

araba bumu 

Toplam Hit: 4397 Toplam Mesaj: 33
e-sigara