E Sınıfı Ehliyet (Yardım)
-
Arkadaşlar E sınıfı ehliyete yazılacağım gideri ne kadardır bu işin hiçbir bilgim yok birazdan kursa yazılmaya gideceğim bana bu konuda yardım lazım ne verecez kimlere ne kadar bayılacaz öpmesinler beni kursta sonra :D b ehliyeti almak istemiyorum e kalsın ileride birşey filan olur malum dünya hali
-
1000-1200
-
1000 e razıyım :D kursa ne kadar verecez yere göre değişiyo en uygunu nedir bu işin
-
direk e almakla
b yi e ye yükseltmek arasında fiyat farkı var mı?
-
iQsuz bunu yazdı
direk e almakla
b yi e ye yükseltmek arasında fiyat farkı var mı?
1000-1200 Geçen sene sordum yeni ehliyet den farkı yok
bensiz ağlama fiyat kursda dahil ama şehire göre değişir yapacaksın aga pazarlığını
DJ_Alper tarafından 06/Ağu/12 11:45 tarihinde düzenlenmiştir -
istanbul kesin ngiydirecekler bize bir kılıf yapalım bakalım şimdi yola koyuulam ben sallana sallana gidem bir :D
-
ben 900 tl verdim herşey dahil :D sadece kimlik ve para verdim 3 hafta sonra sınava girdim aldım ehliyetimi sağlık raporu vs ıvır zıvır herşeyi kurs ayarlamıştı
-
hazır konusu varken sorayım benim sınav harcımın yatırılıp yatırılmadığına nerden bakıcam kursa şimdiden paranın 4te3ünü ödedik göte gelmiyelim
-
oha mına neyse boş yer yokmuş dedim ne dion sen diye 1200 herşey dahil şu 900 lük arkadaş hangi sürücü kursu o hele banada söle bakım bi :D
-
hacı benim sürücü kursunu geçen sene polis bastı elemanları içeri attı :D
-
hocam varsa tanıdık biyer evrak işine fazla önem vermeyen kurs A2 alacam sadece sınava girebilecem istanbul avrupa yakası