E-Ticaret İçin İsim Önerilerinizi Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    greenboy2 bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    greenboy2 bunu yazdı
    GoldenBoy bunu yazdı

Domaini ihs den al. Agirlikla ne olacak 

bir e ticaret firmasından temsilcik alarak açacağım 100 000 üzerinde ürün olacak her türlü kategori mevcut elektronik, aksesuar telefon ev gereçleri hediyelik eşya vs.

incire bulasma hic 

:D ücretsiz bi üyelik veriyolar genede bulaşmayayımmı 

emeğine yazık 

hipo nun dediğini yap incirse hiç uğraşma

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

İncir bulaşma diyen arkadaşların genelde uzaktan sallayanlar olduğunu görüyorum hep. O yüzden çok kaale almaya gerek yok kardeşim. Çoğunun sözüm meclisten dışarı birşey bildiği yok. Daha bugün Ankara da Akademi den geldim harikaydı. İncir kadrini bilene süper fırsatlar sunuyor. Ben girdim ve memnunum, şiddetle tavsiye ederim. Devam et sen yolun açık olsun :)

Nisan gelişmeleri müthiş. İncir de yeni bir dönem başlıyor sponsorundan destek al ;)

Takıldığın yerde bana da sorabilirsin

Not late for nothing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    JOE bunu yazdı

İncir bulaşma diyen arkadaşların genelde uzaktan sallayanlar olduğunu görüyorum hep. O yüzden çok kaale almaya gerek yok kardeşim. Çoğunun sözüm meclisten dışarı birşey bildiği yok. Daha bugün Ankara da Akademi den geldim harikaydı. İncir kadrini bilene süper fırsatlar sunuyor. Ben girdim ve memnunum, şiddetle tavsiye ederim. Devam et sen yolun açık olsun :)

Nisan gelişmeleri müthiş. İncir de yeni bir dönem başlıyor sponsorundan destek al ;)

hocam överken biraz ayrıntı verebilirmisin insanları kendi siteden alışverişe nasıl yönlendiriyorsun gibi mesela ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    JOE bunu yazdı

hocam överken biraz ayrıntı verebilirmisin insanları kendi siteden alışverişe nasıl yönlendiriyorsun gibi mesela ?

Hocam İncir işi genelde klasik e-ticaret le çok karıştırılıyor. O yüzden insanların yaklaşımı yanlış oluyor. İncir deki maksat önce çevrene marka olmak ve onlara satmak. Tabi tanımadığın insanlara satmak ta senin elinde adwords kullan, sahibinden i kullan, gittigidiyor kullan, n11 kullan, farklı yöntemler kullan(şirket kur faturanı kendin kes, vergini ayarla gibi gibi...) vs... Bunların hepsi senin elinde.

Buradan genel bir fikir beya edeyim. Tbt de çok fazla birşey bilmeyip te "boşver onu çöp" , "sakın bulaşma" , "emeğine yazık" vb. yorumlar geliyor ve bence çok yanlış, çok bilmeden konuşuluyor. Ben işe girdikten sonra gördüm ki (bence) İncir harika bir iş modeli. Herşeyi benim adıma yapan bir ekip var, faturada dahi benim logom var, el,m, hiçbirşeye bulaştırmadan sadece satıyorum o kadar. Giden koli üzerinde benim markam var. Müşteri hizmetleri bir müşteriyi aradığı zaman "- Merhaba ben sizi lazimsakoysepete.com müşteri hizmetlerinden arıyorum diyor". Yani hiçbiryere incir geçmiyor (ha geçse ne olur onda da sorun yok bence). Zaten İncir de beni reklam edemezsin kendi markanı oluştur diyor. Daha ne desin. 

Buraya yazıyorum gelecekte de bakar bakar tekrar okuruz. "İncir iş modeli klasik e ticaret (hepsiburada, amazon vb.) , pazaryeri modeli (gittigidiyor, n11 vb.) gibi bir iş modeli DEĞİL. Yepyeni ve dünyada olmayan yeni bir "SosyaleTicaret" modeli'dir"

Bu yeni ve ilk kez Türkiye'den Dünyaya açılacak olan iş modelinde olmak yada olmamak tercih meselesi saygı duymak lazım. Ben tercih ettim ve iyiki de etmişim, iyiki de boş lafları dinlememişim.  Steve Jobs: "Apple büyük ekranlı telefon yapmayacak, gerek yok vs." dediğinde yanıldı. İncir e sallayan güruh acaba Steve Jobs tan daha iyiler mi ki Steve Jobs yanıldığı halde bunlar geleceği görüyorlar.

Yani dostlar burada polemik oluşturmuyorum ben sadece gerçekleri vaat ediyorum fazlasını değil" (by Matrix) :)

Eğer sosyalsen yada olmak istiyorsan, insanlarla iletişimin iyiyse yada iyileştirmek istiyorsan "Tavsiye pazarlaması + eTicaret" şeklinde tanımlayabileceğim İncir iş modelini şiddetle "tavsiye" ederim. Ben diyeyim de benden çıksın.

Dükkana da bekleriz, www.lazimsakoysepete.com :)

JOE tarafından 21/Mar/16 09:02 tarihinde düzenlenmiştir

Not late for nothing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

incir ile ilgili sıkıntı şu ki , ürünleri çok pahalı , kar lar yüksek.

azıcık internetten anlayan bir adam , akakçe.com gibi sitelerden daha ucuz aynı ürünü görebiliyor. bu noktada ise ne oluyor. düşüyorsun. E-ticaret şansın kalmıyor. sadece eşi dostu kandırabilirsin. onu yapacaksanda Avon sat daha iyi :)

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    mavitutku bunu yazdı

incir ile ilgili sıkıntı şu ki , ürünleri çok pahalı , kar lar yüksek.

azıcık internetten anlayan bir adam , akakçe.com gibi sitelerden daha ucuz aynı ürünü görebiliyor. bu noktada ise ne oluyor. düşüyorsun. E-ticaret şansın kalmıyor. sadece eşi dostu kandırabilirsin. onu yapacaksanda Avon sat daha iyi :)

İncir in zaten "Biz en ucuz eTicaret firmasıyız" diye bir iddiası yok. İncir in fiyat politikası online ve offline devlerin(hepsiburada, kliksa, migros vb) fiyatlarının mümkünse bir tık altında olmak. Bu arada ben çok defa akakçe nin de altında fiyatla ürün sattım. Smart tv, cep telefonu, elektirikli mutfak aletleri vs... Hatta kampanyaları takip edersen çok iyi fiyatlarla ürünler var. 

O yüzden bu söylediğine katılamayacağım kardeşim, kendim yaptım bunları başkası değil. İncir e tüm fiyatların çok yüksek demek haksızlıktır.

Not late for nothing
Toplam Hit: 2011 Toplam Mesaj: 17
e-ticaret