E-Ticaret Scripti Satan Var Mı
-
güzel bir domain ile bu scripti birleştirsek biraz emekle eticarete giriş yapmış olurmuyuz ürün teminini nasıl gerçekleştiriyoruz en sıkıntı çektiğim konu ürün tedariğidir bunu nasıl yapıyorsunuz?
-
3 yıldır e ticaret işindeyim
bi turnayı gözünden vuramadım mk.
adam gibi e ticaret scripti bende arıyorum fakat bir türlü aha şöyle rahatım diyemedim.
ücretsizlerde başka dert , kiralamada başka dert.
en büyük sorun özelleştirme.
para basmak istemiyorum.
-
script olayına bukadar takılmayın proticaret bile rahat rahat işinizi görür 100$ lisans alıp power by dan kurtula bilirsiniz
site 10 numara olsada ucuz ürün + sosyal medyada reklam olmadan prestijle ve görsellik 5 kuruş kazandırmaz -
volkan bunu yazdı
script olayına bukadar takılmayın proticaret bile rahat rahat işinizi görür 100$ lisans alıp power by dan kurtula bilirsiniz
site 10 numara olsada ucuz ürün + sosyal medyada reklam olmadan prestijle ve görsellik 5 kuruş kazandırmazsimdi proticaret opencart magento ve prestashop tan iyimi diyosun
-
PanxeR bunu yazdıvolkan bunu yazdı
site 10 numara olsada ucuz ürün + sosyal medyada reklam olmadan prestijle ve görsellik 5 kuruş kazandırmazsimdi proticaret opencart magento ve prestashop tan iyimi diyosun
onlardan iyi olması için iyi para ödemek lazım :) modüller vs derken
-
Shop php imagaza rgs yazilim bunlarin 3 ude open cart.kim bunu sifirdan yazdik biz derse agzini burnunu kirarim ona gore