folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder E-Ticaret Sitemi Açtım.

E-Ticaret Sitemi Açtım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı

merak ettim ve araştırdım bulduğum sonuçları paylaşmak isterim

öncelikle incir saadet zincirinin bilişim versiyonu denebilir ha mega holding ha incir aynı şey olmuş hani incirden ref isteyenler boşuna üye olmayın derim

onlinemagaza ona göre daha ticaretimsi sistem ama çok iyi satmanız gerekir keza ücretler yıllık ki sanmıyorum o kadar çok ürün satıp kara geçebileceğinizi ayrıca anlayamadım ürünlere baktım fiyatlar normalin biraz üstü ama sadece ps3 nedense netteki en ucuz fiyat biraz garip :D

http://i.hizliresim.com/JEoLAo.png

ozaman enableturk kazığı yeemiş mk.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    GUS bunu yazdı

merak ettim ve araştırdım bulduğum sonuçları paylaşmak isterim

öncelikle incir saadet zincirinin bilişim versiyonu denebilir ha mega holding ha incir aynı şey olmuş hani incirden ref isteyenler boşuna üye olmayın derim

onlinemagaza ona göre daha ticaretimsi sistem ama çok iyi satmanız gerekir keza ücretler yıllık ki sanmıyorum o kadar çok ürün satıp kara geçebileceğinizi ayrıca anlayamadım ürünlere baktım fiyatlar normalin biraz üstü ama sadece ps3 nedense netteki en ucuz fiyat biraz garip :D

http://i.hizliresim.com/JEoLAo.png

Yahu incir'in startup elamanıyım illa söyleteceksiniz biri okuyacak ifşa olacağız. Mega Holding ile aynı kefeye koyulur mu incir? Ayrıca Online Mağaza kazançları yıllık veriyor da bir yıl boyunca işlettiği paranızdan hiç mi kazanç sağlamıyor? Onlina mağaza bir tane e-ticaret sitesi olan bir adamın tamamen eldeki imkanlarla; "ben bu operasyon yükünü kaldırırım ya ne oalcak" diye girdiği bir iş.

İncir, Türkiye'nin en büyük yatırımcısından yatırım aldı. Kurucuları arasında Karamancı ve Tüfekçi soyadı var. Webdenal gibi Türkiye'nin e-ticaretteki en köklü firmasının ortaklığı var. Öyle Mega Holdings ile aynı kefeye koyulacak adamlar değil.

İncir, saadet zinciri değildir. Lütfen incirsunum.com'dan biraz bak bence.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Bir projenin büyük yatırım almış olması webrazzi vs.. gibi sitelerde tanış usulü tanıtımını yaptırmış olması o projeye dahil olan herkesin kazanacağı anlamına gelmiyor incirin yatırım almasıda "yatırımcıların kazanacaklarını" düşünmesi başka hiç bir sebep yok gayette iyi kazanıyorlar memlekette saf talepkarlar bitmez kazanan en fazla 100 mağazadır onlarda uçuk kaçık kazanmıyordur incir bildiğin saadet zinciri şartlarını ve yol haritasını inceleyen herkes bunu anlayabilir tatavaya gerek yok.

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    circassian
    circassian's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Bir projenin büyük yatırım almış olması webrazzi vs.. gibi sitelerde tanış usulü tanıtımını yaptırmış olması o projeye dahil olan herkesin kazanacağı anlamına gelmiyor incirin yatırım almasıda "yatırımcıların kazanacaklarını" düşünmesi başka hiç bir sebep yok gayette iyi kazanıyorlar memlekette saf talepkarlar bitmez kazanan en fazla 100 mağazadır onlarda uçuk kaçık kazanmıyordur incir bildiğin saadet zinciri şartlarını ve yol haritasını inceleyen herkes bunu anlayabilir tatavaya gerek yok.

+1 Üye getir para kazan mantığı ile hareket ediyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

aklımı okudun hocam, arkadaşlarınızı düdükleyin ama internetten

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

dün yazdım göndermemiş arkadaşlarda yazmış zatende tamam startup elemanıysan sen kazanırsın bu saatten sonra işe girenler sana para getirir kazanamaz yani bu işin içinde bu olayı çözümleyemiyorsan statup elemanı olman tamamen şansının yaver gitmesi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı

Merhabalar,

http://www.movigu.com/ sitemi www.onlinemagaza.com altyapısı ile açtım. Online mağaza firması hakkında sorularınızı vs. yanıtlamaya hazırım. Siz de e-ticaret sitesi sahibi olmak isterseniz yardımcı olabilirim.

Teşekkürler.

muvigo no oldu :)

Hoop.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    GUS bunu yazdı

dün yazdım göndermemiş arkadaşlarda yazmış zatende tamam startup elemanıysan sen kazanırsın bu saatten sonra işe girenler sana para getirir kazanamaz yani bu işin içinde bu olayı çözümleyemiyorsan statup elemanı olman tamamen şansının yaver gitmesi

Yahu sistemi ve algoritmayı ben kurdum. Çalışan olarak yani. :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı
    GUS bunu yazdı

hacı benim kuzen girmiş incire. 6 7 aydır. köyde sülalede kim var kim yok bişiler aldırmış. hesabına 1 tl bile yatmadı. arayıp soruyo kıvırıyolar. işte ödemelerimiz bilmem kaç günde oluyo. yok siz kotayı geçmemişsiniz. adam evi baştan düzdü mk tv ütü cep tel vs vs.

hem dışarıdan daha pahalı hem de kar yok.

bildiğin network marketing, qnet gibi bişiy. 

akrabanı arkadaşını getir beraber zikelim olayı.

kim kime para kazandırmış bu dünyada. sen adamlara 10 milyar kazandırırsan belki insafa glir bi 100 lira atarlar.

%50 kar sözde fiyata bakıyon piyasada 900 orda 1000. satış yapıyosun sana gelen kara bakıyosun 10 lira. arayıp sorguladın mı yok lojistik maliyetimiz fazla cart curt kıvırıyorlar. tmm kendi çalıştığın firma güzel anlatıyon da bize bari yapma hacı :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı
    GUS bunu yazdı

hocam seni yanlış anladım bilgi tecrübene bişey diyemem işin içindeydin belki çok emek verdin öyle saçmasapan saadet zinciri adıyla aynı cümlede veya karşılaştırılmasını bile istemiyorsun ama ben dışardan bakıyorum ve kaç yıllık internet kullanıcısı olarak benim gördüğüm ki öyle 3-5 dk inceleyip boş kefeden atmıyorum hatta istemeden bilinç altımda şöyle bir algı oluştu eğer bir sistem referanslardan, kendi kazandırdığından daha çok kazandırıyorsa bu sistem saadet zinciridir 

GUS tarafından 18/Kas/14 13:29 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 7590 Toplam Mesaj: 47