E-Ticaret Sitesi - Fikir-
-
Bu Soruyu soruyorsa bu ise girmesini bile tavsiye etmem isin isleyisi oyle disardan gorundugu gibi degil. Bu isi professional yapan kimse yok tahribatta zaten millet kafasina gore yazacak sukadari reklama bukadari mal die. yada farkli sekilde.
-
scarletbeard bunu yazdı:
-----------------------------Bu Soruyu soruyorsa bu ise girmesini bile tavsiye etmem isin isleyisi oyle disardan gorundugu gibi degil. Bu isi professional yapan kimse yok tahribatta zaten millet kafasina gore yazacak sukadari reklama bukadari mal die. yada farkli sekilde.
-----------------------------e ticaret profesyonel yapan yok demekle gizli takılan bikaç müride haksızlık ediyorsun ismini açıklamayıpda e ticaretden para kıran amcalar var aramızda ama devlet sırrı gibi saklıyorlar malum ekmek parası diyerek ama var emin ol ben değil tabi onlardan biri :D
-
400.000TL ile e-ticarete girmeyecekde hangi sektöre girecek ?
1 tane e-ticaret uzmanı ve yardımcısı al. Bütün fizibilite çalışmalarını yaptır yönlendirmeleri ile bismillah diyip başla işe yaa :)
-
arkadaşlar verilen tüm cevaplar için teşekkür. Öncelikle böyle sermayesi olan bir girişimci elbette parası bastırıp profesyonel danışmanlıkla bu işe girişebilir ama benim konuyu buraya açıp fikir buradan bir çıkış aramamın nedeni hem yazılım-reklam hem de dğer konularda belki müridlerle bir etkileşim olabilir düşüncesiydi. ki yanılmadım, çok faydalı oldu şimdden..
- reklam konusnda fikirlerinizi rica edebilirmiyim, nerelere reklam vermeliyiz ne kadar bütçe aırmalıyız. farzedelim ki ilk etapta 150 bin tl yi reklama ayırdık. ( yardımcı olabilecegini belirten arkadalar özellikle yazarsa sevinirm, çünkü parayı gazete tv yerine web e ve varsa etkisi tbt muridlerinin kendi etki alaları daha iyi olur, onlar kazanır vs.)
- farklı olma meselesi ya da farklı ve etkileyic bir çıkış yama meselesi üzerine fikirleriniz nelerdir -
S-E-R-H-A-T bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar verilen tüm cevaplar için teşekkür. Öncelikle böyle sermayesi olan bir girişimci elbette parası bastırıp profesyonel danışmanlıkla bu işe girişebilir ama benim konuyu buraya açıp fikir buradan bir çıkış aramamın nedeni hem yazılım-reklam hem de dğer konularda belki müridlerle bir etkileşim olabilir düşüncesiydi. ki yanılmadım, çok faydalı oldu şimdden..
- reklam konusnda fikirlerinizi rica edebilirmiyim, nerelere reklam vermeliyiz ne kadar bütçe aırmalıyız. farzedelim ki ilk etapta 150 bin tl yi reklama ayırdık. ( yardımcı olabilecegini belirten arkadalar özellikle yazarsa sevinirm, çünkü parayı gazete tv yerine web e ve varsa etkisi tbt muridlerinin kendi etki alaları daha iyi olur, onlar kazanır vs.)
- farklı olma meselesi ya da farklı ve etkileyic bir çıkış yama meselesi üzerine fikirleriniz nelerdir
-----------------------------Reklamda hedef kitle, vurgu, yaş aralığı vs vs vs gibi dünya kadar parametre var.
Ayrıca gazete, dergi, web sitesi, arama motoru, sosyal ağ, televizyon, SMS ve e-Mail gibi seçenekler de var. Hedef belirlenmeden silah seçilmez. Sen hedefini söyleyeceksin ki maliyeti çıksın ortaya...
Farklı çıkış çok kolay. Bir kaç fikrim var, özelden yazabilirim veya birgün döküman haline getirip burdan paylaşabilirim.
Saygılar
-
Bu konu hakkında HannibALgan ile profosyonel calısabilirsin, kesinlikle tavsiye ederim. Yol haritanızı belirler paranız çarçur olmaz.
-
tahribat müridlerine iyi bir kıyak geçecek ise reklam işi olsun vb. konularda yardımcı olur burası kesinlikle kampanyaları fazla yapması lazım 1 2 sene zarar etsede sonradan düze çıkar sonrada baya kar eder ama ona da sabır lazım.. birde ekibi sağlam olması lazım ki bu tür bilgileri hemen alabilsin.. reklam,güvenlik,sponsor,destek ekibi vs. bunlar önemli bence
