E Ticaret Sitesi Alınacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çok yakın bir arkadaşım iş yeri için e ticaret sitesi alacak arkadaşlar.Fazla anlamaz bu işlerden sağa sola bakmış 450 dolar fiyat çıkartmış bir site.Siz ne diyorsunuz bu konuda ? Bu fiyat iyimidir, değermi.. Daha ucuza halledebilirmiyiz ? Bu işi yapabilecek (Professiyonel) ve referanslı biri varsa detayları özel mesaj ile atarım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

ücretsiz olanı var paranızı heba etmeyin yok sağlam olsun diyorsan o miktar fazla daha uygun fiyata bulunabilir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ücretsiz olanlar konusunda yardımcı olmanızı bekliyorum hocam.Yazık adamın parasına... 450 dolar az değil.Ücretsiz bir script varsa ben kurabilir yardımcı olurum kendisine.Ama beni aşacak konularda varsa bu işin içinde bilemem doğrusu.450 dolarlık scriptten bir demo göndermişler arkadaşa.Yönetim paneli falan basit geldi bana.Değmez dedim yardımcı ol o zaman dedi.O yüzden bende araştırıyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:
    -----------------------------

ücretsiz olanlar konusunda yardımcı olmanızı bekliyorum hocam.Yazık adamın parasına... 450 dolar az değil.Ücretsiz bir script varsa ben kurabilir yardımcı olurum kendisine.Ama beni aşacak konularda varsa bu işin içinde bilemem doğrusu.450 dolarlık scriptten bir demo göndermişler arkadaşa.Yönetim paneli falan basit geldi bana.Değmez dedim yardımcı ol o zaman dedi.O yüzden bende araştırıyorum.

hocam ücretsiz olan scriptler mevcut piyasada.

450 dolar ona verileceğine o script in açıkları iyi bir coder tarafından 50 dolar civarına kapattırılıp kullanılabilir.

http://www.google.com.tr/search?q=bedava+e-ticaret+script

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Hocam Presta Shop var bak hem güvenli hemde ben deneme amaçlı kurmuştum kurulumuda kolay. Kolay gelsin.

http://www.presta-tr.com/

Si vis pacem para bellum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

hocam sana tavsiyem opencart veya oscommerce kullan. ben kullanmadım ama kullananlardan çok fazla sıkıntı çekeni görmedim. ama dersen ki al sana para yaz kardeşim sağlam bişey. 3500 TL fiyat derim sana. 450 TL sağlam bi e-ticaret sitesi bulamazsın. bi arkadaşta daha uyguna bulabilirsin demiş. evet bulursun ama bi boka yaramaz o site. şimdi sen soracaksın tasarımdan anlamıyorum hocam. bi kere kafadan bu paranın 1000 TL si tasarımcıya gidicek. css dökümü vs. kalanıda bana işte. sağdan soldan aldığınız scriptler bir iki gün sonra warez de bulabilceğiniz şeylerdir. istersen sen bana bi site söyle warezini bulayım sana :D

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

oha.abartmayn lan

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

angels_demos bunu yazdı:

oha.abartmayn lan

profesyonelin sözlük anlamına bak istersen bi :D yada sen direk bi firmadan teklif iste. ama firma olsun bu. hayali firmalar olmasın :D

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

http://byyasinc.net/demo

PHPprobid editle hocam oldukça güzel şeyler çıkabiliyor :)

Gel bili bili gates
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

450 dolar eticaret için çok değil , size gönderdikleri demoyu görebilirmiyim. Benim eticaret referanslarım var 500 tl ve ödeme kolaylığı yapabilirim tabi konuşmak gerekli ilgilenirsen mailini ilet ekliyim görüşelim

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

450 cok ucuz bir fiyat. hatta ben neden bukadar ucuz diye suphelenirim ama senin konu hakkinda biraz daha bilgi vermen lazim. 

Istenilen site nasil birsey. Eger adam 3-4 urun saticaksa cok, bunu 5 sayfalik bir sitede kurarsin rahatca. Yok detayli birsey istiyorsan fiyat 3-5 bini bulur. 

Toplam Hit: 2869 Toplam Mesaj: 21