E-Ticaret Sitesi İçin Hosting

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vargonen

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    freudSusHaksizsin bunu yazdı
    FCN bunu yazdı

scriptinin public olmamasını istiyorsan shared hostingte tutmak risklidir. dedicated alıp kendi önlemlerini kendin alman daha iyi olabilir risk unsurlarını azaltmış olursun. 

hocam adamın sunucuyu yönetecek bilgisi yoksa bence sunucu daha riskli

tonlarca döküman var konu açarsa yardımcı olacak müridler olur bence

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

natro kullan.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurtcobani
    kurtcobani's avatar
    Erkek

hostgator bi araştır bence

Ya Bir Yol Bul, Ya Bir Yol Aç, Yada Yoldan Çekil.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    Nibun bunu yazdı

radore yi bi incele derim.

aman derim r10 daki rezaletten sonra helede.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı

hocam VideoJockey mağdurlarından biriyim ve şahıslara bırakamam bu işi.

Onaylı firma tercihim.

GZX'i ile muhabbetim var güvenilirliğine şüphem yok fakat şahısa bırakılacak bir iş değil. Geleceği olan bir iş olacak.

hocam şimdi söyliceklerimi kimse üstüne alınmasın sadece kendim rahatsız olduğumdan dolayı yazıyorum ben ilk resellerimi tbtde birinden aldım 2005-2006 yılları arasındadır sadece toplamda 4-5 ay reseller kullandım sonra vpsye ordan sunucuya falan geçtim nerden baksan bu işte 7-8 senelik geçmişim var ben hakkımda 1 kere şikayet konusu açıldığını hatırlamıyorum ve 3-5 ay ortaya çıkıp sonra kaybolan adamlarla beni kıyaslamanız doğru mu sizce ? burdada demek istediğim ben şöyle iyiyim böyle iyiyim demek değil sadece sorumluluk sahibi bir bireyim. bu tarz konularda adım geçmezse sevinirim. şunuda belirtmeliyim 2-3 yıldır zaten satış yapmıyorum sadece çok eski müşterim yada samimi olupta projeleri için host açtığım arkaşlara hizmet sağlıyorum p.m ile gelenlere belirttiğim şuanda herhangi bir hosting vps vds gibi bir ürün satışı yapmıyorum bununda 2 sebebi var.

1. kendi işlerim yoğun 7/24 zamanımı monitoring yaparak geçiremiyorum eğer satış yapmaya başlarsam bunu 1. iş olarak görüp sadece kendimi bu işe vermem gerek ki oda şuanda yapabileceğim birşey değil (şuanda bir nevi hobi gibi birşeydir benim :)).

2. 5-6 ay içinde askere gitmeyi planlıyorum sunucu durumu şuanda stabil update oranında şu ana kadar bir bir sıkıntı olmadı 5-6 ay bunun analizi yapıp duruma göre çalıştığım firmaya peşin ödemeye (sunucu+lisans+destek) askerlik süresinde yönetimi onlara devam etmeyi düşünüyorum.

şimdi ben burda bu kadar ince düşünürken, elimde sunucu var nasıl olsa diye hergün kampanya haberleri yapan bireylerle beni kıyaslamanız siz ne kadar doğru?

dipnot:herhangi bir hosting vps vds satışı yapmıyorum lütfen böyle konularda referans göstermeneyin veya adımı geçirmeyin (tbt üzerinden memniyeti olan arkadaşlar sadece memnuniyeti belirtsinler benim için kafidir.) teşekkürler

edit:eğer ki ciddi bir proje düşüyorsan hosting aramamalısın arkadaşların dediği gibi vps,vds düşünmelisin. hem böylece yan projelerin içinde elinin altında kaynak olur. eğer vds,vps kullanıcaksan cpanel almayı düşünürsen (tek bir hosting yönetimi için çok mantıklı değildir) cpanel konfigurasyonu ve optimize olayınında yardımcı olabilirim Apache+Nginx+Varnish cache üzerinden inanılmaz performans elde edebilirsin böylece normal hosting paketlerinde bu 3lemeyi bulamazsın buda her halükarda sitenin hitine bağlı olarak yavaşlama ve limit aşımlarında suspend olmasına neden olacaktır. eğer ki böyle bir düşüncen olursa konuyu detaylandırabiliriz yardımcı olmaktan mutlu olurum

Gzx tarafından 23/Nis/13 02:40 tarihinde düzenlenmiştir

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
Toplam Hit: 1786 Toplam Mesaj: 17