E-Ticaret Sitesi Olmayan Kalmasın
-
Bazı paketler daha eklenmiştir.
PAKET4
SSL sertifikası olmayan siteler için geçerlidir.
- SSL sertfikasının alınması ve siteye entegre edilmesi işlemini kapsar. SSL sertifikası Natro üzerinden ve site içeriğinin özelliklerine göre alınacaktır.
FİYAT: 40 $'dan başlamakta ve sertifikanın özelliklerine göre yukarı çıkmaktadır.
PAKET5
Sanal Pos cihazı olmayan siteler için geçerlidir.- Bankaların VPOS sağlamak için baktıkları şartlara haiz olan internet sitelerine; yani SSL güvenlik sertifikası olan, ürün iade garantisi mevcut olan ve en az 3 aydır aktif olan sitelere VPOS kurulumu için geçerlidir.
Not: VPOS aracını kuran kişi/kişiler VPOS üzerinden komisyon veya başka bir kazanç elde etmemektedir.
FİYAT: 150 $ (VPOS sağlayıcısı firmanın $ kuru ile çalışması ve TL lirasına oranının da sürekli değişmesi nedeni ile fiyat $ kuru üzerinden yazılmıştır)
Saygılar
-
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------Helal len sana bilader :))
-----------------------------fatih abi bu yapar mı yapar :F
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------Helal len sana bilader :))
-----------------------------fatih abi bu yapar mı yapar :F
-----------------------------Sağolasın, siteni beğendiysen sorun yok :)
-
Seçilebilecek ve daha sonra düzenlenebilecek olan temaların bazıları;
http://opencartpazar.com/blablabla/
Devamı gelecek...
-
up..
sevdim ben.
işleri büyülttün reyiz sen.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------up..
sevdim ben.
işleri büyülttün reyiz sen.
-----------------------------eyvallah reyiz eyvallah
-
Ben kendisi ile çalıştım çalışma şekli gayet güzel hertürlü sorunlara destek verir . Eger e-ticaret yapmak istiyosanız gözü kapalı güvenebilirsiniz..
-
Sanalpazar, gittigidiyor ve sahibinden üzerinden de satışlar başladı. Ancak orada ki fiyatlar ile buradakiler farklıdır. TBT'ye özel fiyatlar söz konusudur.
http://www.sanalpazar.com/Gorebileceginiz-En-Stabil-Firsat-Sitesi-Temasi__isp4095923
Örneğin bu temanın TBT satış fiyatı 200 TL'dir. Pazarlık payı mevcuttur.