E-Ticaret (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xCs
    xCs's avatar
    Erkek

arkadaslar muallakta kaldık  www.kobimaster.com/e-ticaret-paket-cozumleri.aspx başlangıc paketiyle, ideasoftun    www.ideasoft.com.tr/e-ticaret.Detayli.Bilgi.html   arasında. varsa dikkatınızı ceken one cıkan bi farklılık.tavsıyede bulunursanırz sewınrıım..

GranT Me SerEnity!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xCs
    xCs's avatar
    Erkek

edit: ideasoftun pro paketi :)

GranT Me SerEnity!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

ideasoft bildiğim kadarıyla piyasada oldukça referansı olan bi sistem. ben onu tavsiye ederim :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

http://www.prestashop.com/en/showcase_demo/   istersen alternatif olarak buna bak derim ben

Mevzu derin | Papikolas Planet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

manyakmısınız bunlara bi ton para ödüyorsunuz ? Her sene kira öder gibi bi ton para öde.. yok bw geçti şu kadar para öde..türklerle e-ticaret yapılmaz

Cs Cart diye bir sistem var duymadınızmı..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xCs
    xCs's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

manyakmısınız bunlara bi ton para ödüyorsunuz ? Her sene kira öder gibi bi ton para öde.. yok bw geçti şu kadar para öde..türklerle e-ticaret yapılmaz

birader bune şiddet bu celal =) acil bi proje daha once kobiyle calıstık fakat google sıkıntısı yaşadık..cs cart düşünmüyo deilim fakat fazla bilgim yok duyduguma göre seo çalşmalarıda iyymiş..amac fikir alışverişi gerlime gerek yok yani=)

GranT Me SerEnity!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

xCs bunu yazdı:

swordfish bunu yazdı:

birader bune şiddet bu celal =) acil bi proje daha once kobiyle calıstık fakat google sıkıntısı yaşadık..cs cart düşünmüyo deilim fakat fazla bilgim yok duyduguma göre seo çalşmalarıda iyymiş..amac fikir alışverişi gerlime gerek yok yani=)

Yok kardeşim celallenme filan değil.Sadece yazık günah boş yere fazla para vermeni istemem.Cs cartı bilmiyorum diye sıkıntı etme.Her türlü ücretsiz yardım etmekden mutluluk duyarım.Artık bu script üzerinde neredeyse uzmanlaştım.Seve seve yardımcı olurum her konuda..

Seo desen oda çok sağlamdır. Reklam olmasında al incele :)

www.notebookuzman.com

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xCs
    xCs's avatar
    Erkek

Yok kardeşim celallenme filan değil.Sadece yazık günah boş yere fazla para vermeni istemem.Cs cartı bilmiyorum diye sıkıntı etme.Her türlü ücretsiz yardım etmekden mutluluk duyarım.Artık bu script üzerinde neredeyse uzmanlaştım.Seve seve yardımcı olurum her konuda..

Seo desen oda çok sağlamdır. Reklam olmasında al incele :)

www.notebookuzman.com

eyw saolasın demosunu falan dun baya kurcaladım..refaranslarında google da iyi yerlerde..ama dedigim gibi hakkında pek bişey bilmyrm..bunar  heralde direk yazılm satıyolar.cunku dıerleri hizmet die her yıl 500$ para gecıryolar.

GranT Me SerEnity!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Evet bu yazılımı bie sefer 250-300 $ a satın alırsın ömürboyu kullanırsın

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xCs
    xCs's avatar
    Erkek

cok saol.olmadı bi script satın alıp kasıcaz artık=)

GranT Me SerEnity!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geekmangnu
    geekmangnu's avatar
    Erkek

Bir süre önce bende araştırıyordum sağolsun Swordfish'in tavsiyesiyle cscart da karar kıldım ve 2 siteye kurdum memnunum.Kullanımı kolay, bir tane manuel dokümanı var okumanı tavsiye ederim. Reklam kokan hareket gibi olmasın www.laptop1key.com ve www.eeski.com a yükledim örnek temalara bakabilirsin. Elimden geldiğince ben de yardımcı olurum.

Toplam Hit: 3311 Toplam Mesaj: 20